News

Un tânăr beat a mușcat câinele polițistului în timp ce se lupta să nu fie arestat. Întâmplarea ieșită din comun s-a petrecut într-un land din Germania

Polițiștii din comuna Ginsheim-Gustavsburg (landul Hessa) au rămas șocați din cauza comportamentului avut de o femeie și doi bărbați implicați într-un scandal.
15.10.2022 | 19:54
Un tanar beat a muscat cainele politistului in timp ce se lupta sa nu fie arestat Intamplarea iesita din comun sa petrecut intrun land din Germania
Mai rar așa ceva: un câine polițist a fost mușcat de un scandalagiu. Foto: canva.com – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Oamenii legii au intervenit pentru că între cei trei izbucnise un scandal. Echipajele au sosit la locul tărăboiului având un câine Ciobănesc German.

Un bărbat beat și agresiv a mușcat câinele

Se spera că prezența animalului îi va intimida pe indivizii recalcitranți, dar așteptările polițiștilor au fost infirmate. Și asta s-a întâmplat în momentul în care câinele polițist a fost mușcat de unul dintre scandalagii, în vârstă de 29 de ani.

ADVERTISEMENT

Din fericire, patrupedul nu a fost rănit grav de mușcătură. Jurnaliștii de la heute.at au notat că în timpul legitimării, cei trei au devenit foarte agresivi. Atitudinea lor a fost pusă pe seama consumului exagerat de alcool

A fost nevoie de forță pentru a-l imobiliza pe unul dintre bărbații care refuza să coopereze cu agenții. În timpul intervenției, un polițist a primit un pumn în față de la femeia de 35 de ani.

ADVERTISEMENT

La rândul său, al doilea scandalagiu – tot în vârstă de 29 de ani – a rănit un polițist la mână. Din fericire, ambii agenți au putut continua tura și nu au avut nevoie de internare în spital.

Scandalagiii au fost arestați

La final, femeia și cei doi bărbați au fost arestați. Lor li s-a recoltat sânge și apoi și-au petrecut restul nopții în custodia poliției. Pe numele lor au fost deschise dosare penale pentru agresiune și rezistență la arestare.

ADVERTISEMENT

Altfel, amintim că un bărbat din județul Botoșani a fost reținut pentru că și-a omorât câinele. Vă avertizăm că este o știre care conține detalii ce vă pot afecta emoțional.

Individul care a ucis animalul cu sânge rece are 50 de ani și locuiește în comuna Corni. După ce au aflat despre fapta sa reprobabilă, polițiștii de la Biroul pentru Protecția Animalelor au emis ordonanța de reținere pentru 24 de ore.

ADVERTISEMENT

Ulterior, bărbatul a fost încătușat și condus la arest. Jurnaliștii locali au aflat că individul cu apucături de cuțitar consumase o cantitate mare de alcool înainte de a ucide câinele. Rămâne de văzut cât de mare va fi pedeapsa acestuia.

 

ADVERTISEMENT