News

Un tânăr care livra mâncare a fost bătut crunt de paznicii unui mall din București. De la ce a pornit conflictul

Un tânăr care livra mâncare pe bicicletă a fost bătut crunt de mai mulți angajați ai unei firme de securitate care se ocupa de paza unui mall din București.
01.06.2022 | 14:09
Un tanar care livra mancare a fost batut crunt de paznicii unui mall din Bucuresti De la ce a pornit conflictul
Cazurile în care angajații firmelor de livrare sunt agresați sunt din ce în ce mai dese. Foto: pixnio.com
ADVERTISEMENT

Totul a pornit de la o discuție banală despre locul în care tânărul și-ar fi lăsat bicicleta folosită pentru a livra mâncarea. Angajații firmei de securitate i-au atras atenția că bicicleta a fost lăsată într-un loc nepermis.

Tânăr bătut pentru că și-a lăsat bicicleta într-un loc nepermis

Adolescentul de 19 ani a explicat că a făcut asta pentru a lua comanda mai repede: ”Am încercat să-mi iau comanda, să îmi văd de treabă. Ei se puseseră în faţa mea, eu i-am ocolit. Vorbeam cu doamna de la casă şi m-au ridicat.”

ADVERTISEMENT

Cei din fața lui nu au mai avut timp pentru alte explicații și l-au lovit pe tânăr cu pumnii și picioarele. După aceea, el a fost târât spre o cameră din mall. ”Staţi, mă, că nu am nici bicicleta legată”, le-a spus adolescentul celor care trăgeau de el. Un martor a filmat scenele reprobabile și a intervenit întrebându-i pe agresori de ce îl lovesc pe băiat.

 

M-au târât, m-au tras, m-au strâns de cămaşă. Au încercat să mă ducă într-o cameră în spate unde vă daţi seama cu toţii ce s-ar fi întâmplat, nefiind camere.

ADVERTISEMENT

L-au bătut de față cu clienții

Şi pe drum li s-a mai alăturat un bodyguard care nu cred că ştia, totuşi, ce s-a întâmplat. Norocul meu a fost un băiat care trecea pe acolo şi a filmat incidentul. El împingea de uşă şi îi întreba pe cei trei de ce fac asta”, mai spus tânărul umplut de vânătăi în urma loviturilor.

În cele din urmă, unul dintre martori a sunat la 112, pentru a solicita intervenția polițiștilor. ”I-au luat ghiozdanul, au dat cu picioarele în el. Au alergat după el, după care au început să îl agreseze, adică să îl dea afară”, a spus o femeie care a observat scandalul.

ADVERTISEMENT

Reporterii de la Observator au cerut explicații din partea companiei de securitate, dar coordonatorul agenţilor de pază a refuzat dialogul. La finalul, tânărul a depus plângere la poliţie. Imaginile cu intervenția brutală pot fi urmărite pe observatornews.ro. Nu este prima dată când un tânăr care livrează mâncare în București este bătut. La jumătatea lunii aprilie, un șofer de autobuz a bătut un livrator pe bicicletă.