News

Un tânăr care și-a pierdut tatăl din cauza virusului, huiduit de protestatari, după ce le-a reproșat că au ieșit în stradă

31.03.2021 | 10:50
Un tanar care sia pierdut tatal din cauza virusului huiduit de protestatari dupa ce lea reprosat ca au iesit in strada
ADVERTISEMENT

Un tânăr care și-a pierdut tatăl din cauza virusului SARS – CoV- 2 a fost huiduit de protestatari la Constanța. Bărbatul le-a cerut oamenilor să renunțe la manifestații și le-a reproșat ieșirile în stradă.

Imaginile în care un tânăr, vizibil afectat de evenimentele recente, i-a întrebat pe protestatari pentru ce protestează au fost distribuite masiv în mediul online. Bărbatul mărturisește că și-a pierdut tatăl din cauza virusului cu doar două zile în urmă.

ADVERTISEMENT

În ultimele trei zile au fost proteste împotriva noilor măsuri restrictive în toate marile orașe din România. Mulți dintre oamenii care au ieșit din case nu au respectat regulile de distanțare sau purtare a măștii de protecție și au fost înregistrate și episoade violente.

Un tânăr care și-a pierdut tatăl din cauza virusului, huiduit de protestatari, după ce le-a reproșat că au ieșit în stradă


A fost a treia seară consecutivă de proteste în Constanța. Oamenii au ieșit pe străzi pentru a-și arăta nemulțumirea față de măsurile impuse pentru a preveni răspândirea SARS – CoV -2.

ADVERTISEMENT

Manifestanții au mărșăluit pe străzi și au strigat lozinci anti-guvernamentale. În timpul acestora, un bărbat a ieșit la geamul apartamentului pentru a le transmite un mesaj.

„Li se dă de toate să-i facă bine și ei protestează…” spune el. Tânărul a continuat mărturisindu-le protestatarilor că și-a pierdut tatăl din cauza bolii provocate de virus și că ar trebui să le fie rușine.

ADVERTISEMENT

„Să vă fie ruşine! Să vă fie ruşine! Suntem în război! Pentru ce protestaţi? Tata a murit de COVID acum două zile. A murit de COVID şi voi protestaţi?,” a strigat omul, vizibil afectat de întâmplare. El le-a amintit celor aflați pe străzi că în spitale se duce duce o luptă acerbă pentru a le salva viața celor infectați cu virusul.

„Să vă fie ruşine. Să nu ajungeţi acolo (în spitale n.red.),” a mai adăugat. Mesajul acestuia a stârnit o reacție josnică din partea protestatarilor. Aceștia l-au „blocat” cu un val de huiduileli, până nu se mai putea auzi ce spune.

ADVERTISEMENT

Tânărul a fost tras înapoi în casă de persoanele aflate în locuință. O femeie a închis geamul apartamentului, „bombardat” de huiduielile celor din stradă.

ADVERTISEMENT
Tags: