News

Un tânăr chiriaș din București este terorizat de vecini după ce a sunat la gaze. I s-a pus adeziv pe încuietoare și a fost amenințat

Un tânăr chiriaș din București este terorizat de vecini după ce a sunat la gaze să reclame o problemă potențial periculoasă. Bărbatul trece acum printr-un calvar.
29.02.2024 | 09:29
Un tanar chirias din Bucuresti este terorizat de vecini dupa ce a sunat la gaze I sa pus adeziv pe incuietoare si a fost amenintat
Un chiriaș din București a sunat să reclame o problemă la gaze, iar acum este terorizat de vecini. Sursa foto: capturi Observator News / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un tânăr chiriaș din București trăiește clipe de groază după ce a făcut o reclamație la distribuitorul de gaze. În ultima perioadă, acesta este terorizat de vecini. I s-a pus adeziv pe încuietoare și a fost amenințat cu bătaia.

Un chiriaș din București a sunat să reclame o problemă la gaze, iar acum este terorizat de vecini: ”Îl bate unul și plătim toți amenda”

În urmă cu 7 luni, cetățeanul de 37 de ani și iubita lui s-au mutat cu chirie într-un apartament dintr-un celebru complex rezidențial al Sectorului 6 din Capitală. Recent, de frica unor posibile scurgeri de gaze a decis să sune la DistriGaz pentru un control.

ADVERTISEMENT

A luat această decizie după ce, pe scara blocului, senzorii se declanșau de mai multe ori pe zi. Compania de la gaze a decis, în urma controlului, să închidă gazul pe scară.

Acesta avea să fie punctul declanșator al unui veritabil război între vecini. Victimă a căzut chiriașul care a observat neregulile. ”În momentul în care am sunat la gaze, au venit au oprit gazele şi de atunci au început problemele”, spune Aurel, pentru Observator News.

ADVERTISEMENT

Revoltați că au rămas fără gaze, vecinii au început să facă scandal și să îl agreseze pe chiriaș. El nu ar fi fost primul care sesiza că sunt probleme în bloc. ”Îl bate unul și plătim toți amenda. Stați liniștiți! Pai să stau fără gaze?”, a amenințat un locatar.

Chiriașului i s-a pus adeziv pe încuietoare și a fost amenințat

După sesizarea sa, Aurel și iubita lui au început să trăiască un veritabil calvar. Mai mulți vecini au început să-i bată în ușă, să-l înjure și chiar să-i pună adeziv pe încuietoare. Chiriașul a făcut denunț la poliție.

ADVERTISEMENT

Au început să vină şi să bubuie în ușă, cu înjurături şi cu d-astea. Am sunat la poliţie, noi nu mai putem să stăm aici, l-am sunat pe proprietar să vină, eu mă mut de aici.

N-am cum să convieţuiesc aici, nu e un imobil cu oameni civilizaţi. N-am cum să bag cheia în uşă. Dacă vreau să plec, n-am cum, decât să plecam câte unul, pe rând, ca nu merge să închizi uşa”, se plânge tânărul.

ADVERTISEMENT

Amenințările la adresa chiriașului din Sectorul 6 s-au mutat și în online. Locatarii blocului și-au propus să îl constrângă să se mute din locuință. ”Vii tu, acum, de 2-3 luni de zile pe aici să faci figuri? O singură dată dacă te mai prind pe la cineva pe la uși, ți-am spus că te dezmembrez!”, ar fi spus un vecin.

ADVERTISEMENT