News

Un tânăr de 14 ani a murit, după ciocnirea violentă dintre un TIR și un autoturism în Iași

Un adolescent a murit în localitatea Cristești din Iași, după ciocnirea extrem de violentă dintre un autoturism și un TIR. Băiatul a fost prins sub mașina zdrobită de camion.
10.08.2022 | 12:58
Un tanar de 14 ani a murit dupa ciocnirea violenta dintre un TIR si un autoturism in Iasi
Accident grav în Iași. Un copil de 14 ani a murit. Foto: Observatornews.ro
ADVERTISEMENT

Conform polițiștilor, băiatul a fost prins sub o mașină care a fost spulberată de TIR. Alte trei persoane au fost rănite, fiind nevoie de intervenția echipajelor ISU Iași. Aceștia au intervenit cu o autospecială de intervenție cu module de descarcerare.

Accident mortal în Iași, cu un mort și 3 răniți

De asemenea, un echipaj de prim ajutor SMURD de la Secția de Pompieri Pașcani cu 8 subofițeri, alături de o ambulanță cu medic SAJ a fost solicitată la fața locului.

ADVERTISEMENT

Salvatorii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru băiatul decedat, care a fost prins sub mașina zdrobită de TIR.

Echipajele sosite la locul intervenției, au constatat ca sunt două victime conștiente, încarcerate, o victimă conștientă, neîncarcerată și un copil de 14 ani, decedat, prins sub autoturism”, a transmis ISU Iași, conform Observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o săptămână, tot pe drumurile din Iași, un copil murea și alte 6 persoane erau rănite, după ciocnirea violentă dintre două mașini.

”Accident auto în Leţcani, pe DN 28, unde o maşină s-a răsturnat. Din informaţiile preliminare sunt 5 victime la locul evenimentului rutier.

ADVERTISEMENT

Două mașini sunt ieşite în decor, iar o persoană este încarcerată, posibil inconştientă. Într-unul dintre autoturisme era șapte persoane: patru adulți și trei copii, iar în cealaltă doua persoane.

La locul evenimentului s-au deplasat din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Iaşi două autospeciale de intervenţie cu module de descarcerare, un echipaj pentru transport victime multiple şi trei echipaje de la SAJ. Suplimentar a fost trimis şi echipajul de Terapie Intensivă Mobilă”, transmitea ISU Iași.

ADVERTISEMENT

Statisticile sunt negre în România, aproximativ 5 oameni mor la fiecare 24 de ore pe drumurile din țara noastră. Asta, în condițiile în care din 82.000 de kilometri de drum, doar 900 sunt autostrăzi și mai bine de jumătate sunt drumuri comunale, cu pietriș și pământ. În luna iunie, o fetiță de 4 ani era călcată pe un astfel de drum comunal.

ADVERTISEMENT