News

Un tânăr de 17 ani a luat cuțitul și i-a atacat pe doi polițiști din Bihor. Au fost scene de groază

Un tânăr de 17 ani din județul Bihor a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a atacat doi polițiști cu un cuțit.
04.11.2022 | 15:59
Un tanar de 17 ani a luat cutitul si ia atacat pe doi politisti din Bihor Au fost scene de groaza
Iritat de prezența polițiștilor, un tânăr de 17 ani a pus mâna pe cuțit și i-a atacat. Foto: canva.com – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Jurnaliștii locali au aflat că polițiștii au fost atacați de tânăr în momentul în care aceștia au ajuns într-o locuință din Peștiș, localitate componentă a orașului Aleșd (județul Bihor).

Tânăr certat cu legea de mai multe ori

Oamenii legii erau în timpul serviciului, iar în locuința în care au ajuns se afla și cuțitarul în vârstă de 17 ani. Potrivit alesdonline.ro, adolescentul a devenit brusc foarte iritat de prezența polițiștilor în locuință.

ADVERTISEMENT

O reacție care nu prea mai miră având în vedere că individul era un scandalagiu cunoscut în zonă. Totodată, el avea și un cazier bogat, până la 17 ani fiind cercetat în mai multe dosare penale, pentru distrugere și violențe.

Așadar, fără să ezite, tânărul de 17 ani a început să manifeste un comportament ostil față de oamenii legii. La un moment dat, el chiar l-a pălmuit pe unul dintre agenți. N-a fost suficient, așa că a luat un cuțit și s-a repezit să-l înjunghie.

ADVERTISEMENT

Din fericire, nu și-a dus intenția criminală la final și a fost imobilizat. Ulterior, oamenii legii au depus plângeri penale pentru ultraj împotriva adolescentului cuțitar.

Filmul evenimentelor din Peștiș

”În data de 29 octombrie, doi lucrători de poliție din cadrul Poliției orașului Aleșd, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu într-o locuință din Peștiș, au fost agresați prin lovire cu palma și amenințare cu cuțitul de către o persoană de sex masculin aflată în vizită în locuința respectivă”, a declarat prim-procurorul Rodica Popa, de la Parchetul Aleșd.

ADVERTISEMENT

La data de 30 octombrie, scandalagiul a fost reținut o zi și tot în aceeași zi, la Judecătoria Aleșd a fost aprobată propunerea procurorilor de arestare pentru 30 de zile.

Altfel, amintim că în urmă cu aproape 24 de ore, un bărbat înarmat cu un cuțit a fost imobilizat de polițiști pe Calea Victoriei. La această situație s-a ajuns pentru că individul amenința trecătorii.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au procedat imediat la interceptarea și imobilizarea acestuia. Ulterior, bărbatul a fost preluat și condus la sediu de către polițiștii Secției 1, în vederea continuării verificărilor și luării măsurilor legale”, au transmis într-un comunicat cei de la Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT
Tags: