News

Un tânăr de 17 ani din Vrancea i-a bătut pe directorul școlii unde învață și pe un profesor. Adolescentul, reținut

Un adolescent în vârstă de 17 ani a ajuns pe mâna polițiștilor, după ce i-a lovit cu pumnii pe doi profesori, unul dintre ei fiind chiar directorul școlii unde el învață.
10.03.2022 | 15:08
Un tanar de 17 ani din Vrancea ia batut pe directorul scolii unde invata si pe un profesor Adolescentul retinut
Un tânăr de 17 ani din Vrancea i-a bătut pe directorul școlii unde învață și pe un profesor. Adolescentul, reținut. sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Incidentul șocant a avut loc la Colegiul Tehnic ”Gheorghe Balș”, pe data de 9 martie. Un adolescent în vârstă de 17 ani a agresat doi profesori. Băiatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Tânăr de 17 ani din Vrancea, reținut după ce a bătut directorul școlii unde învață și un profesor

Presa locală scrie că unul dintre ei este chiar directorul instituției, profesorul Marian Mitrofan.

ADVERTISEMENT

Acesta și încă un cadru didactic ar fi fost atacați de elevul respectiv, în urma unui conflict spontan, petrecut pe hol. Cei doi au fost loviți în spate și în piept, chiar în instituția de învățământ.

De altfel, întreaga scenă a fost filmată de camerele de luat vederi montate la Colegiul Tehnic ”Gheorghe Balș”.

ADVERTISEMENT

Primul a fost atacat directorul, iar apoi celălalt profesor a sărit în apărarea sa, dar s-a ales și el cu un pumn în față.

Un profesor care a sărit în ajutorul directorului, victimă și el

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au fost sesizați  direct de către un profesor al unui liceu din municipiul Adjud, despre faptul că, în timp ce se afla pe holul unității de învățământ, pe fondul unui conflict spontan, a fost lovit în zona spatelui, iar un alt profesor a fost lovit în zona feței, de către un elev, în vârstă de 17 ani, din clasa a X-a”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea, într-un comunicat.

ADVERTISEMENT

Unul dintre dascăli a fost cel care a sunat la 112, iar la fața locului a fost trimis un echipaj de poliție.

A fost întocmit un dosar penal pentru loviri și alte violențe, dar și pentru tulburarea liniștii publice.

ADVERTISEMENT

„Polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară s-au deplasat la fața locului, fiind întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii a două  infracțiuni de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, a mai transmis IPJ Vrancea.

ADVERTISEMENT
Tags: