News
notix pixel id

Un tânăr de 20 de ani a ieșit din carantină pentru a juca fotbal. A fost prins de jandarmi

09.11.2020 | 09:56
Un tânăr de 20 de ani a ieșit din carantină pentru a juca fotbal. A fost prins de jandarmi
Un tânăr de 20 de ani a ieșit din carantină pentru a juca fotbal. A fost prins de jandarmi. Sursa foto: Facebook/Jandarmeria Ialomița
ADVERTISEMENT

Pasiunea sa pentru fotbal îl poate costa scump pe un tânăr de 20 de ani din Slobozia, județul Ialomița. Deși se afla în carantină, acesta s-a deplasat la un teren din zonă pentru a încinge un meci cu prietenii.

”Evadarea” sa din izolare a fost repede sesizată de angajații Jandarmeriei Ialomița, iar bărbatul a fost depistat și retrimis în carantină.

Mai mult, acesta riscă acum și o pedeapsă penală, pe numele său fiind deschis deja un dosar privind zădărnicirea combaterii bolilor.

ADVERTISEMENT

Tânăr de 20 de ani, aflat în carantină, prins de jandarmi pe terenul de fotbal

În ciuda situației grave din țară cauzată de pandemia de COVID-19 tot mai intensă, românii continuă să se comporte iresponsabil și, în consecință, să fie pedepsiți de autorități.

Un tânăr din Slobozia, care se afla în carantină, a fost prins de jandarmi în timp ce juca fotbal la Clubul Tineretului, din oraș, motiv pentru care i s-a întocmit dosar penal.

ADVERTISEMENT

Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița, pe 8 noiembrie 2020, în jurul orelor 19:30, un tânăr de 20 ani, din Slobozia, aflat în carantină la domiciliu, a fost identificat de către jandarmii ialomițeni jucând fotbal pe terenul sintetic de la Clubul Tineretului.

Ce pedeapsă riscă cei care fug din carantină

În această perioadă a stării de alertă, nerespectarea măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase, dacă a avut ca urmare răspândirea unei asemenea boli, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.

ADVERTISEMENT

În județul Ialomița, de la începutul pandemiei de coronavirus s-au infectat cu această boală un total de 2.696 de persoane, duminică fiind raportate 82 de cazuri noi de COVID 19.

La nivel național, în urma testelor efectuate în ultima zi au fost înregistrate 6.752 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 86 de decese.

ADVERTISEMENT

Grupul de Comunicare Strategică anunță că, pe teritoriul României, 40.629 persoane confirmate cu infecţie cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 23.788 de persoane se află în izolare instituţionalizată. De asemenea, 71.017 persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituţionalizată se află 20 persoane.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri