News

Un tânăr de 20 de ani a murit după ce a căzut pe un fierăstrău, în Alba. Era student la Academia Tehnică Militară din Bucureşti

Un tânăr de 20 de ani a murit după ce a căzut pe un fierăstrău.
17.08.2021 | 21:17
Un tanar de 20 de ani a murit dupa ce a cazut pe un fierastrau in Alba Era student la Academia Tehnica Militara din Bucuresti
Un tânăr de 20 de ani a murit după ce a căzut pe un fierăstrău, în Alba. Sursa foto: Facebook / Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul" Alba Iulia
ADVERTISEMENT

Tragedie în Alba. Un tânăr de 20 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident. Acesta s-a tăiat într-un fierăstrău, peste care a căzut accidental. Acesta nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

Un tânăr de 20 de ani a murit după ce a căzut pe un fierăstrău, în Alba

Tânărul a suferit leziuni foarte importante, astfel că el nu a mai putut fi salvat de medicii care au sosit la fața locului. Primele informații arată că este vorba despre un accident care s-a sfârșit tragic.

ADVERTISEMENT

“Din primele date rezultă că acesta ar fi suferit leziuni provocate de un circular de tăiat lemne, peste care ar fi căzut, în mod accidental”, a transmis IPJ Alba.

Tânărul care și-a pierdut viața era student la Academia Tehnică Militară din Bucureşti, iar înainte Cristian Faur a absolvit Colegiul Naţional Militar “Mihai Viteazul” Alba Iulia acum doi ani.

ADVERTISEMENT

Tânărul de 20 de ani era premiant și unul dintre cei mai buni elevi

De altfel, și această instituție a transmis un mesaj de condoleanțe pentru familia acestuia. Ei au transmis că acesta era un elev foarte bun, fiind chiar unul dintre premianții clasei lui și un participant la olimpiadele școlare.

„Vestea că absolventul nostru Cristian Faur a plecat mult prea devreme dintre noi, ne-a întristat profund. Suntem alături de familia îndurerată şi transmitem sincere condoleanţe.

ADVERTISEMENT

Cristian a absolvit Colegiul Naţional Militar “Mihai Viteazul” Alba Iulia în anul 2019. În perioada în care a fost elevul nostru, Cristian a fost printre premianţii clasei şi a reprezentat colegiul cu mândrie la olimpiadele şi concursurile şcolare unde a avut rezultate notabile.

A fost un elev isteţ, deschis spre toate provocările, perseverent şi ambiţios”, au transmis reprezentanţii Colegiului Militar din Alba Iulia.

ADVERTISEMENT

O altă tragedie a avut loc într-o localitate din județul Neamț. Atunci, patru familii și-au plâns morții. Este vorba despre cinci tineri care s-au înecat în râul Siret.

Doi dintre ei erau frați, dar toți erau prieteni foarte buni, iar ei au sărit unul în ajutorul celuilalt pentru a se salva din apă. Nicinul nu știa să înoate, așa că au murit toți.

Doi dintre prietenii care au mai mers cu ei au fost salvați de un altul, care se afla pe mal. Le-a aruncat un băț și un prosop și a reușit să îi scoată de acolo.

ADVERTISEMENT