News

Un tânăr de 28 de ani a amenințat că se aruncă de pe un pod, în Oradea: „Jocurile de noroc m-au împins să fac acest gest”

25.09.2019 | 14:02
Un tanar de 28 de ani a amenintat ca se arunca de pe un pod in Oradea Jocurile de noroc mau impins sa fac acest gest

Șoferii care au trecut prin Oradea au asistat la scene dramatice în această dimineață. Un tânăr în vârstă de 28 de ani a amenințat că se aruncă de pe pasajul din Calea Aradului. Băiatul, originar din Toplița, județul Argeș, a scris și un mesaj de adio pe pagina de Facebook. Acesta a spus că nu poate lupta cu ludopatia (adicție pentru jocurile de noroc).

Un tânăr de 28 de ani a vrut să se sinucidă în văzul tuturor

Poliția a fost alertată în această dimineață în jurul orei 06:46. Oamenii legii au ajuns în timp util la fața locului și au reușit să îl coboare pe bărbat de pe pasaj. Acesta a renunțat în cele din urmă, după munca de convingere depusă de autoritățile orădene, la intenția de a se sinucide.

Traficul în zona Calea Aradului din Oradea a fost restricționat și a fost reluat în jurul orei 08:00, când șoferii semnalau că se desfășura normal. Conform ebihoreanul.ro, la fața locului, pentru a-l convinge pe bărbat să renunțe la sinucidere, au ajuns mai mulți polițiști printre care inclusiv șeful Poliției Bihor, chestorul Alin Haniș.

tânăr calea aradului oradea
Zona unde a vrut să se arunce băiatul este intens circulată în special dimineața și seara. Sursa foto: ebihoreanul.ro

Mesajul postat de băiat pe Facebook

„Dragi prieteni cunoscuți și necunoscuți țin să vă anunț că am decis să îmi pun capăt zilelor. Nu mai am la ce să trăiesc. Jocurile de noroc mau înpins (!) să fac acest gest. Altă cale de a scăpa de acest viciu nu există. Adio”, este mesajul postat de tânărul de 28 de ani care a vrut să se arunce de pe pod în această dimineață.

 

Tags: