News

Un tânăr de doar 23 de ani, plecat la muncă în Germania, a murit inexplicabil. ”Deodată auzim că nu mai e”

15.09.2020 | 21:07
Un tanar de doar 23 de ani plecat la munca in Germania a murit inexplicabil Deodata auzim ca nu mai e
ADVERTISEMENT

Un tânăr de numai 23 de ani din Bălteni, comuna Conțești, a murit inexplicabil în locuința pe care o închiriase într-o localitate din Germania.

Acesta a fost găsit mort după ce plecase la muncă în Germania la începutul anului.

Moartea lui i-a șocat pe cunoscuți, mai ales fiindcă acesta nu ar fi spus niciodată că avea vreo problemă.

ADVERTISEMENT

Sfârșit fulgerător și inexplicabil pentru tânărul de 23 de ani

Tânărul se numea Andrei și provenea dintr-o familie modestă. Acasă îl așteptau părinții și sora mai mică.

Din cauza greutăților familiei, acesta a decis să plece, în urmă cu șapte luni, în străinătate, pentru a-i susține pe cei dragi. Mai mult, tânărul își făcuse planuri să-i aducă și pe ei acolo.

ADVERTISEMENT

În urmă cu trei zile, cunoscuții au rămas fără cuvinte atunci când au aflat, dintr-un mesaj pe contul de socializare al lui Andrei, că acesta nu mai e.

„Andrei nu ar fi făcut asta, sub nici o formă. Era vesel tot timpul, acum o săptămână, două, avea plauri să își aducă acolo familia și acum deodată auzim că nu mai e”, a spus mătușa băiatului, Daniela Florescu.

ADVERTISEMENT

Tatăl acestuia a primit cumplita veste de la șeful tânărului. Luni, autoritățile au înștiințat familia în mod oficial despre deces.

Cunoscuții își amintesc de Andrei ca fiind un om plin de viață, mereu săritor și optimist. De aceea nu înțeleg cum s-a întâmplat tragedia.

ADVERTISEMENT

Un văr a fost ultimul care a schimbat câteva mesaje cu Andrei înainte de tragicul incident. Acesta spune că nimic nu i-ar fi dat de bănuit despre ceea ce urma să se întâmple.

Familia nu își poate permite cheltuielile pentru înmormântare

Familia se gândește la costurile uriașe ce urmează pentru repatrierea tânărului și cele necesare înmormântării. De aceea cer ajutorul oamenilor cu suflet.

„Pentru familie și prieteni, moartea lui Andrei rămâne un mister nedeslușit. Autoritățile din Germania au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să stabilească la finalizarea cercetărilor dacă vorbim despre o sinucidere sau despre o moarte accidentală. Cert este că nu este exclusă nici o ipoteză.” a spus Marius Buga, Pro Tv.

Cei care vor să susțină financiar familia pot dona în contul următor: IBAN RO81RZBR0000060021992036.

ADVERTISEMENT