News

Un tânăr de doar 26 de ani a murit subit. Alin făcuse nunta anul trecut și era tatăl unei fetițe de câteva luni. “Te iubim, tati! Haide acasă”

Tragedie fără margini la Satu Mare. Un tânăr de doar 26 de ani, căsătorit recent și tată al unei fetițe a murit subit. Familia este încă în stare de șoc.
16.10.2022 | 14:57
Un tanar de doar 26 de ani a murit subit Alin facuse nunta anul trecut si era tatal unei fetite de cateva luni Te iubim tati Haide acasa
Alin, bărbatul care a murit într-un accident rutier și soția sa. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O familie din Satu Mare se pregătește de înmormântare după nici măcar un an de la nuntă. Alin, un tânăr de doar 26 de ani, s-a stins din viață în urma unui accident rutier care a avut loc sâmbătă seară.

Alin și-a pierdut viața într-un accident rutier sâmbătă seara

Tânărul avea o fetiță de doar câteva luni, iar nunta o făcuse anul trecut în toamnă. Impactul a fost atât de puternic încât deși medicii au făcut tot posibilul pentru a-l putea salva, a fost mult prea târziu.

ADVERTISEMENT

În momentul în care a fost scos de echipele de la descarcerare, Alin era deja decedat. Soția, dar și apropiații sunt încă în stare de șoc și nu înțeleg  cum s-a produs o asemenea tragedie.

Sute de mesaje de condoleanțe au luat cu asalt contul de socializare al lui Alin, dar și cel al soției sale. Femeia, proaspăt mămică, a postat și ea la rândul ei un mesaj emoționant.

ADVERTISEMENT

În rândul scrise, soția lui Alin spune că nu înțelege cum i s-a putut întâmpla așa ceva și de ce soțul ei nu a putut să se bucure mai mult de fiica lui, Victoria. În mesaj, tânăra spune că nu știe cum va rezista și își imploră soțul să vină acasă cât mai repede, astfel încât coșmarul să ia sfârșit.

Mesajul transmis de soția lui Alin

”Dragul nostru tătic, iubirea vieții mele, puterea noastră, stâlpul casei, azi ne-a părăsit și ne-ai lăsat fără nici o putere Cum ai putut? Nu te-ai gândit să lupți pentru minunea din viața noastă? Doamne, de ce nouă?

ADVERTISEMENT

De ce nu l-ai mai lăsat să ne bucurăm împreună de minunea noastră, Victoria. Ce o să ne facem fără tine? Cum o să rezist? Tăticul nostru, haide acasă! Fă-ne să ne trezim din acest coșmar groaznic.

Noi te iubim până la nesfârșit! Cu cine o să se joace Victoria în fiecare zi? Abia așteptam să vii acasă lângă noi!”, este doar o parte din mesajul postat de soția lui Alin, după tragedia de sâmbătă seară.

ADVERTISEMENT

Amintim că în ultima săptămână mai multe accidente rutiere mortale au avut loc în România. Unul dintre ele s-a soldat cu două persoane decedate și s-a produs în Prahova. 

ADVERTISEMENT