News
notix pixel id

Un tânăr din Bacău și-a ucis soția în fața fetiței de 3 ani. Ulterior, a încercat să se sinucidă

Crimă în Bacău. Un tânăr gelos și-a ucis soția sub privirile fiicei de 3 ani.
03.06.2021 | 21:15
Un tânăr din Bacău și-a ucis soția în fața fetiței de 3 ani. Ulterior, a încercat să se sinucidă
Un tânăr din Bacău și-a ucis soția în fața fetiței de 3 ani. Ulterior, a încercat să se sinucidă. Sursa foto: captură ȘtirileProTv
ADVERTISEMENT

Tragedie fără margini petrecută joi într-o tânără familie din Bacău. Un tată de 27 de ani și-a ucis iubita, cu șase ani mai tânără, sub privirile fetiței lor.

Din primele informații, la baza acestei drame ar sta gelozia bărbatului, după ce partenera sa de viață plecase de acasă.

Caz șocant în Bacău. Un tată gelos și-a ucis soția sub privirile fiicei de 3 ani

Pe cei doi tineri din Bacău îi lega o relație mai lungă, din care au rezultat două fetițe de 5, respectiv 3 ani.

ADVERTISEMENT

Martor la evenimentul terifiant din cursul acestei zile a fost una dintre copile. Fetița cea mică a văzut toată nenorocirea.

Mobilul crimei din județul moldovean ar fi gelozia. De trei săptămâni, tânăra plecase din casa bărbatului şi îi spusese că nu se mai întoarce sub nicio formă.

ADVERTISEMENT

Tot luna trecută, femeia i-ar fi spus bărbatului că nu îl mai iubește şi că vrea să se despartă de el. Şi-a luat fetița cea mai mică şi s-a mutat în alt sat, lângă mama sa. Joi, totul s-a încheiat, cu o crimă şi o tentativă de sinucidere, potrivit ȘtirileProtv.

După ce și-a înjunghiat iubita, tânărul a încercat să se sinucidă

În cursul după-amiezii zilei de joi, 3 iunie, tânărul a venit din nou la iubita sa. Au discutat în casă, singuri, în fața copilei de trei ani. La un moment dat, fetiţa a ieşit în drum, iar vecinii au înţeles de la ea că înăuntru se petrecuse o tragedie.

ADVERTISEMENT

”Fata mică a ieşit în drum şi a spus la soţia mea că tati tăiat mami, atât. Nu s-au certat, niciodată nu a dat o palmă în ea. Gelozie, atât. Degeaba le-am spus: băi, nu se poate unul cu altul, la revedere”, spune unchiul criminalului pentru sursa citată.

Ajunși la locul tragediei, cei de pe echipajul de la ambulanţă au găsit-o fără suflare pe tânără. Bărbatul, care ar fi încercat să-și ia viața, era rănit şi a fost dus la spital.

ADVERTISEMENT

În acest moment, viaţa acestuia nu este pusă în pericol, spun medicii. Poliţiştii îl vor audia pe suspect, când starea lui de sănătate o va permite.

Interesant este că martorii cuplului spun că cei doi tineri nu ar fi avut divergențe de când sunt împreună.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri