News

Un tânăr din Caraș-Severin s-a sinucis lăsând în urmă un bilet ciudat. Apropiații știu de ce s-a împușcat

Conform reprezentanților Inspectoratului de Politie Județean Caraș-Severin, un tânăr din comuna Lupac s-a sinucis duminică dimineața, folosind o armă de vânătoare.
30.10.2022 | 20:34
Un tanar din CarasSeverin sa sinucis lasand in urma un bilet ciudat Apropiatii stiu de ce sa impuscat
Tânărul de 19 suferea din dragoste și s-a sinucis cu o pușcă de vânătoare. Foto: canva.com – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Jurnaliștii bănățeni au aflat că tânărul avea doar 19 ani și s-a sinucis împușcându-se cu o armă de vânătoare care aparținea unui membru al familiei.

S-a sinucis după ce l-ar fi întristat o fată

Când au ajuns la fața locului, oamenii legii au aflat că sinucigașul a lăsat în urma lui un bilet scris într-o limbă străină, conform expressdebanat.ro.”În această dimineață, la ora 06:46, am fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la decesul unui tânăr în vârstă de 19 ani din Lupac.

ADVERTISEMENT

Echipajul care s-a deplasat la fața locului a constatat că cele sesizate se confirmă. (…) Tânărul a fost găsit în zona haldinei de steril din localitatea Lupac, în jurul orei 06:35, de un unchi al său.

La domiciliul tânărului ar fi fost găsit un bilet în limba croată. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

ADVERTISEMENT

Apropiații aflaseră despre problemele sale

Conform unor informații ale apropiaților, se pare că tânărul de 19 ani intrase în depresie, pe fondul unor probleme personale. Mai exact, el suferea din dragoste și a lăsat să se înțeleagă că nu mai are de ce să trăiască dacă nu se simte împlinit sentimental.

În același context, amintim că jurnaliștii britanici au publicat recent o știre despre un tânăr român care lucra în IT și s-a sinucis în Anglia, într-un loc frecventat de mulți turiști.

ADVERTISEMENT

Ulterior, oamenii legii au aflat că el a mai avut o tentativă de sinucidere tot în acest an, în luna aprilie. S-a întâmplat chiar în ziua în care a avut probleme mari cu legea.

Despre cele întâmplate a vorbit și unchiul său, care a dezvăluit că adolescentul de 23 de ani a avut niște probleme pentru care a apelat la ajutor specializat.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la jumătatea lunii octombrie, pe fanatik.ro apărea știrea despre gestul șocant al unui tânăr din Lugoj, care și-a transmis tentativa de sinucidere pe Facebook. Atenție, sunt imagini care vă pot afecta emoțional.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: