News

Un tânăr din Cotnari s-a spânzurat, din dragoste. Mesaj sfâșietor transmis de sora băiatului

22.08.2020 | 18:59
Un tanar din Cotnari sa spanzurat din dragoste Mesaj sfasietor transmis de sora baiatului
Andrei s-a spânzurat pe prispa casei. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 21 de ani din Cotnari s-a sinucis din dragoste, după ce a fost refuzat în repetate rânduri de o fată pe care o dorea.

Andrei Florin Bâzgă s-a spânzurat de supărare, după ce a încercat în mai multe rânduri să o recucerească pe cea care i-a fost cândva iubită.

ADVERTISEMENT

Tânărul din Cotnari trăia o poveste de dragoste interzisă cu o fată din Hârlău și a fost dărâmat atunci când fata a vrut să se despartă de el definitiv.

Un tânăr din Cotnari s-a sinucis, de supărare că iubita sa a vrut să pună punct relației

Băiatul se întorsese recent în țară pentru iubita sa, însă aceasta l-a refuzat categoric. În replică, tânărul i-a transmis că se va sinucide.

ADVERTISEMENT

În 19 august Andrei a vorbit mai multe ore cu fata, în speranța disperată că se vor reîmpăca. Când a văzut că planurile i-au fost sortite eșecului, băiatul s-a dus acasă unde s-a spânzurat cu o funie, pe scările exterioare ale casei, conform observatornews.ro.

Elena, sora băiatului, a postat un mesaj emoționant pe Facebook, mărturisind că nu știe dacă să mai creadă în Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Scumpul meu frățior, m-ai lăsat făra nicio speranță, cum voi mai fi de acum încolo. Cu cine o să mă mai distrez eu la nunți, cu cine mai fac planuri de vacanță??? Ai distrus-o pe mama, pe Georgiana, pe tata, eu sunt la pământ nu mai am nici un pic de speranță.

Puteau să te salveze dar nu și-au dat interesul și mi te-au lăsat să îți dai sufletul….Nu te-a durut sufletul pentru noi, nu te-ai gândit ce lași în urma ta și câtă durere și disperare…. Mă uit către cer și nu știu dacă să mai cred în Dumnezeu pentru că el poate te împiedica sau te îndrepta pe calea cea buna. Te iubesc scumpul meu, ochii mei căprui, bradul nostru înalt și frumos”, a scris fata pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Elena o vede vinovată morală pentru suicid pe iubita băiatului, cea care l-a refuzat sistematic. „Ai luat cu tine tot ce era mai frumos, ne-ai distrus pe toți. Sigurul frate, singurul fiu al acestei famili😭😭😭😭 Nu știu ce a fost în capul tău dar nu a fost corect, nu te-ai gândit la noi ci la ea, la cea pentru care ți-ai dat viața. Ai fost ești și vei rămane acel băiat cu ochi căprui și frumoșu. Te vom iubi oriunde te-ai afla acum… Nu știu cum va fi de acum încolo fără tine, dar poate Dumnezeu te-a vrut prea mult și nu ni te-a lăsat nouă😭😭😭”, a mai scris sora sinucigașului.

ADVERTISEMENT