News

Un tânăr din Hunedoara a fost înjunghiat în piept, pe stradă. Agresorul său, un băiat de 18 ani

Un tânăr din Hunedoara a fost înjunghiat pe stradă și lăsat să agonizeze. Agresorul, un băiat în vârstă de 18 ani, a fost reținut.
07.05.2024 | 13:41
Un tanar din Hunedoara a fost injunghiat in piept pe strada Agresorul sau un baiat de 18 ani
Tânăr din Hunedoara, înjunghiat pe stradă și lăsat să agonizeze. Agresorul, în vârstă de 18 ani, a fost reținut. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Incident grav pe o stradă din Vulcan, județul Hunedoara, acolo unde un tânăr a fost înjunghiat în zona pieptului de către un o persoană în vârstă de 18 ani. Aceasta din urmă este acuzată de tentativă de omor.

Tânăr din Hunedoara, înjunghiat pe stradă și lăsat să agonizeze. Agresorul, în vârstă de 18 ani, a fost reținut

Luni, 6 mai 2024, în a doua zi de Paște, un eveniment deosebit de grav s-a petrecut în orașul Vulcan, județul Hunedoara. Un tânăr de 18 ani, din judeţul din Transilvania, a fost reţinut pentru 24 de ore.

ADVERTISEMENT

Acesta este acuzat că a înjunghiat o persoană pe care a abandonat-o, ulterior, în plină stradă. Victima a fost înjunghiată în zona pieptului, aproape de inimă. Suspectul este un tânăr din Vulcan. Cazul este cercetat de poliție și procurori.

Marți, 7 mai, polițiștii hunedoreni au anunţat că încadrarea juridică iniţială a faptei a fost schimbată în tentativă de omor. În acest moment, cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

ADVERTISEMENT

Cel bănuit de comiterea faptei, un tânăr în vârstă de 18 ani, din municipiul Vulcan, a fost reţinut preventiv. Poliţiştii şi procurorii încearcă să stabilească exact ce s-a întâmplat şi care a fost motivul agresiunii”, a transmis IPJ Hunedoara, citat de ReplicaHD.

Înjunghiere între tineri și în Brăila, în luna martie

Un caz similar s-a petrecut, în urmă cu mai puțin de două luni, și în Brăila. Aici, un adolescent în vârstă de 15 a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat de un alt tânăr de 17 ani.

ADVERTISEMENT

Acest incident a fost raportat sâmbătă, 9 martie 2024, în jurul orei 18:00, pe o stradă din Brăila. După o altercație, doi adolescenți de 15 și 17 ani s-au luat la bătaie. Scandalul a degenerat rapid, iar cel de 17 ani l-a înjunghiat cu un cuțit pe cel de 15 ani.

Victima a ajuns la spital, iar cadrele medicale au fost cele care au sesizat polițiștii. ”Din primele cercetări a rezultat faptul că acesta ar fi avut un conflict cu alt tânăr, în vârstă de 17 ani, din Brăila, care l-ar fi lovit cu un cuțit.

ADVERTISEMENT

Tânărul de 17 ani a fost depistat de polițiști și condus la sediul poliției pentru audieri. În cauză sunt continuate cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Brăila.

ADVERTISEMENT
Tags: