News

Un tânăr din Iași și-a înfipt două cuțite în inimă după o criză de gelozie

05.12.2020 | 13:54
Un tanar din Iasi sia infipt doua cutite in inima dupa o criza de gelozie
Sinucidere oribilă în Iași - Foto - Inquam: Cornel Putan
ADVERTISEMENT

Un tânăr din Iași s-a sinucis într-un mod cumplit după ce și-a văzut iubita cu alți băieți, pe fondul unei crize de gelozie.

Tânărul și-a înfipt două cuțite în inimă, de supărare că iubita sa s-a afișat pe stradă cu alți băieți, potriviti stirileprotv.ro.

ADVERTISEMENT

Tânărul de 19 ani din Iași și-a surprins iubita în oraș cu alți băieți și a bănuit că este înșelat, moment în care a făcut o criză extremă de gelozie.

Tânărul din Iași a făcut o criză de gelozie și s-a sinucis

De supărare s-a luat la bătaie cu aceștia, după care s- dus într-un cămin de nefamiliști din Iași unde a început să bea alcool.

ADVERTISEMENT

Într-un moment de furie, a pus mâna pe două cuțite și le-a înfipt în inimă. Reprezentanții SMURD au ajuns la fața locului, însă nu au mai avut ce face.

S-a trimis echipaj de prim ajutor SMURD, pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator, motiv pentru care se solicită în sprijin un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă.

ADVERTISEMENT

Plaga înjunghiată era zona toracelui, pe partea stângă, în inimă. Avea hemoragie, a pierdut cam un litru de sânge. Stopul cardiac neresponsiv la manevrele de resuscitare. După manevrele de resuscitare a fost declarat decesul. Rămâne decedat la locul solicitării în prezența familiei și a poliției”, a declarat Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD Iaşi.

Conform Ziarul de Iași, tânărul sinucigaș era poreclit „Coco”. „Potrivit primelor informatii, tânărul – Alin Alexandru, zis „Coco” – s-a sinucis. El şi-ar fi văzut astăzi (vineri) prietena în oraş împreună cu alţi băieţi, s-a bătut cu aceştia, a consumat alcool, după care s-a întors acasă, unde locuia cu familia.

ADVERTISEMENT

Pe fondul geloziei si aflat sub influenta alcoolului, tanărul s-a dus într-o cameră unde şi-ar fi înfipt două (!) cuţite în inimă”, scrie sursa citată.

 

ADVERTISEMENT