News

Un tânăr din Năvodari a murit în timp ce se afla la muncă, la restaurant. Polițiștii trebuie să determine cauza morții

23.07.2020 | 21:58
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 17 ani, angajat într-un restaurant din Năvodari, a murit suspect în timp ce se afla la serviciu în subsolul clădirii.

Tânărul era angajat la un restaurant din Năvodari și a fost găsit inconștient în subsolul localului, moartea sa fiind considerată suspectă.

ADVERTISEMENT

Conform anchetatorilor, pe corpul băiatului nu au fost găsite urme vizibile de violență, însă ancheta va oferi mai multe răspunsuri.

Un tânăr din Năvodari a fost găsit mort la lucru, într-un restaurant din localitate

În acest sens, autoritățile vor verifica dacă în subsol se aflau și substanțe toxice, potrivit unui comunicat al IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT

„Astăzi (joi – n.red.), în jurul orei 17.50, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că un tânăr de 17 ani, din județul Botoșani, a fost găsit inconștient într-o anexă de la subsolul unui restaurant din Năvodari. În urma efectuării protocolului de resuscitare, din păcate, medicii au declarat decesul acestuia”, menționează Știripesurse, citând un comunicat al IPJ Constanța.

Polițiștii din Năvodari au cerut ajutorul colegilor de la Serviciul Arme Exploziv și Substanțe Periculoase din cadrul Poliției Constanța, pentru a afla ce fel de substanțe se găseau într-un puț care se află în încăperea din subsolul imobilului.

ADVERTISEMENT

De asemenea, este și un echipaj CBRN de la IJSU, pentru a stabili dacă sunt eventuale substanțe”, precizează sursa citată.

IPJ Constanța va deschide un dosar de cercetare penală sub ascpecul săvârșirii infracțiunilor de ucidere în culpă, dar și de nerespectare a măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă și neluarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă.

ADVERTISEMENT

Știre în curs de actualizare