News

Un tânăr din Suceava s-a filmat făcând slalom printre mașini, cu peste 200 de km/h. S-a întâmplat chiar în fața poliției locale

Gest de sfidare a legii al unui tânăr din Suceava. S-a filmat pe Tik-Tok făcând slalom printre mașini și conducând cu peste 200 de km/h, prin fața poliției locale.
25.05.2022 | 12:34
Un tanar din Suceava sa filmat facand slalom printre masini cu peste 200 de kmh Sa intamplat chiar in fata politiei locale
Tânărul nu este la prima abatere. Sursa foto (ilustrativ): Hepta
ADVERTISEMENT

Un tânăr din Suceava s-a filmat conducând cu peste 200 de km/h, chiar în fața sediului poliției. Cu aceeași viteză mare, individul, care nu este la prima abatere, a făcut slalom printre mașinile care se deplasau legal.

Un tânăr din Suceava s-a filmat pe Tik-Tok, făcând slalom printre mașini, chiar prin fața poliției

Mândru de fapta sa, tânărul a postat momentul pe Tik-Tok. În imagini se vede cum circulă pe contrasens, fără nicio teamă că din fața îi poate veni un alt șofer și să producă un accident rutier, transmite Monitorul de Suceava.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat pe bulevardul principal din Suceava, unde se află și Inspectoratul de Poliție Județean.

Tănărul a mai condus ilegal și anul trecut. Cum l-au pedepsit oamenii legii

În 2021, același individ s-a filmat tot pe Tik-Tok, în luna octombrie, conducând cu o viteză peste limita legală, dar și trecând pe culoarea roșie a semaforului.

ADVERTISEMENT

La acea vreme, polițiștii nu au putut lua măsuri pentru încălcarea Codului Rutier, deoarece fapta nu a fost înregistrată de un mijloc omologat. Așadar, a fost nevoie să se apeleze la camerele primăriei, abilitate pentru aplicarea contravențiilor și infracțiunilor.

În cele din urmă, i s-a aplicat șoferului vitezoman o amendă de 3.045 lei și suspendarea permisului pentru o perioadă de 90 de zile. Rămâne de văzut cum vor acționa oamenii legii și de această dată.

ADVERTISEMENT

Ce sancțiuni impun autoritățile pentru șoferii care încalcă legea

Între timp, autoritățile nu par să ia măsuri dure față de conducătorii auto vitezomani. Dimpotrivă, vin cu relaxări.

De exemplu, Comisia de Transport a Camerei Deputaților a votat, zilele trecute, pentru eliminarea care definea comportamentul agresiv la volan, iar șoferul era pedepsit cu suspendarea dreptului de a se urca la volan pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT

De altfel, votul din Comisia de Transport aprobă ca șoferii depistați pe radar circulând cu peste 70 de km/h, peste limita maximă de viteză, să primească o dovadă cu drept de conducere, după retragerea temporară a carnetului.

ADVERTISEMENT