News
notix pixel id

Un tânăr în chiloți a fost găsit la 3 dimineața în pădure. Ce le-a cerut jandarmilor, după ce i-a amenințat

01.01.2021 | 19:56
Un tânăr în chiloți a fost găsit la 3 dimineața în pădure. Ce le-a cerut jandarmilor, după ce i-a amenințat
Un tânăr a fost găsit în pădure, doar în chiloți
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 27 de ani din Caraș Severin a fost găsit noaptea pe un drum forestier, îmbrăcat doar în chiloți.

Tânărul ar fi rămas împotmolit cu mașina pe un drum forestier din apropiere de localitatea Văliug și le-a solicitat jandarmilor montani mâncare, haine și țigări.

Patrula care a răspuns apelului său l-a găsit pe acesta în lenjerie intimă în autoturism, cu hainele aruncate pe jos.

ADVERTISEMENT

Un tânăr îmbrăcat doar în chiloți a amenințat jandarmii

Potrivit Observatornews.ro, tânărul a primit o amendă pe măsura cerințelor sale, fără a-i fi îndeplinită dorința de a primi țigări și mâncare.

„În data de 01 ianuarie, la ora 01.53, patrula de jandarmi montani, aflată in misiune pe raza localității Văliug, a fost direcționată să se deplaseze conform coordonatelor într-o zonă impădurită, greu accesibilă, deoarece un bărbat a ramas împotmolit în noroi, cu autoturismul personal”, a informat IJJ Caraș-Severin.

ADVERTISEMENT

Evenimentul bizar s-a produs la 3 dimineața, în mijlocul munților. „La sosirea forțelor de ordine tânărul a manifestat un comportament ostil, adresându-le cuvinte și expresii jignitoare, deoarece aceștia nu i-au adus haine, mâncare și țigări. În urma verificărilor făcute la fața locului s-a constatat că persoana în cauză nu era rănită, având doar o ușoară stare de hipotermie”, au transmis jandarmii.

Conform sursei citate, bărbatul nu a renunțat la cerințele sale absurde, chiar și atunci când jandarmii i-au explicat că nimeni nu fumează. „Ia legitimează-te! Prietene, ești obligat să ce legitimezi! Vreau să văd legitimația! Îmi dai o țigară, te rog frumos. Singur, nu-s drogat, nu-s nimic! Prietene, legitimează-te!”, a zbierat tânărul.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu fumez cum să-ți dau țigări? Nu fumăm, nu înțelegi?”, a replicat un jandarm.

Vezi că nu ai voie să mă lovești, în primul rând. Eu știu legile din cap. Eu stau dezbrăcat, stai să sun că o rezolv eu… eu stau înfometat, mă întrebați de unde am venit… mă țineți tot înghețat!”, și-a continuat amenințările tânărul șofer.

În consecință, acesta a fost transportat până în Reșița de unde a fost preluat de Serviciul de Ambulanță Caraș-Severin. Înainte de toate, individul a fost sancționat contravențional.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri