Un tânăr s-a sinucis chiar în fața polițiștilor, în Iași!

Alexandru Năstase   
în HotNews
18/06/2019, 12:11
Un tânăr s-a sinucis chiar în fața polițiștilor, în Iași! GALERIE FOTO
Tânărul nu a putut fi salvat în ciuda interveției prompte a medicilor. Sursa foto facebook

Un tânăr s-a sinucis chiar în fața polițiștilor, în Iași! Înainte de a comite gestul, acesta a sunat la 112, numărul de urgență și și-a anunțat intenția. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani s-a aruncat de pe un pod din oraș și a căzut chiar pe liniile de tramvai. Echipajele de intervenție au încercat din răsputeri să-i salveze viața, dar medici n-au mai avut ce să facă în ciuda ajutorului acordat imediat și au constatat în cele din urmă decesul.

Un tânăr s-a sinucis chiar în fața polițiștilor, în Iași!

De remarcat că tânărul, domiciliat în Iași, a sunat la ora 03.10 dimineața la 112. Samson Eduard Mihai a anunțat că vrea să se sinucidă aruncându-se de pe Podul Alexandru. La fața locului au ajuns un echipaj SMURD și polițiști din cadrul Sectiei 1 Poliție pentru a-l convinge pe acesta să renunțe la intenția de a-și lua viața, scrie presa locală. Negocierile au eșuat și tânărul s-a aruncat în gol și a căzut la baza podului pe linia de tramvai.

Un tânăr s-a sinucis chiar în fața polițiștilor, în Iași! Smurd
Tânărul a sunat întâi la numărul deurgență. Sursa foto – facebook

Bărbatul fost transportat la UPU Iași, dar leziunile suferite s-au dovedit mult prea grave. Trebuie specificat că tânărul nu s-a aflat la prima încercare de sinucidere și a fost internat de mai multe ori la spitalul Socola.

 

 

Închide ×