News

Un tânăr și-a dat mama în judecată după ce l-a lovit cu mașina. Femeia era sub influența băuturilor alcoolice

O femeie a fost dată în judecată de propriul fiu. Aceasta s-a urcat beată la volan și l-a lovit cu mașina
23.08.2021 | 23:30
Un tanar sia dat mama in judecata dupa ce la lovit cu masina Femeia era sub influenta bauturilor alcoolice
ADVERTISEMENT

Accidentul s-a petrecut cu patru ani în urmă, în februarie 2017, pe o stradă din Traralgon, în Australia. Femeia s-a urcat băută la volan, pentru a merge să-și ia fiul de la o petrecere.

Tânărul a fost lovit în plin. Acesta a suferit răni la cap și fracturi grave la o mână și la un picior.

ADVERTISEMENT

Un tânăr și-a dat mama în judecată după ce l-a lovit cu mașina. Femeia era sub influența băuturilor alcoolice

Accidentul s-a produs la o oră târzie din noapte, 2:30, iar, din cercercetările oamenilor legii, s-a stabilit că femeia depășise de patru ori limita legală de alcool în sânge, scrie Daily Mail, citând publicația Herald Sun.

Ea a explicat, la momentul respectiv, că era „stresată și supărată”, după ce fusese contactată printr-un SMS de fostul partener de viață.

ADVERTISEMENT

Harley Martlew avea 17 ani când a suferit accidentul. El și-a acționat mama în instanță, cerându- i despăgubiri pentru rănile provocate.

Tânărul a trecut prin numeroase intervenții chirurgicale în urma accidentului. Medicii i-au introdus o tijă metalică în brațul rupt.

ADVERTISEMENT

„Rănile suferite de domnul Martlew puteau fi prevenite – din cauza neglijenţei șoferului, clientul meu a suferit daune fizice și mentale care îi vor schimba viața şi va avea un impact semnificativ asupra viitorului său”, a transmis avocatul tânărului în cererea depusă în instanță, potrivit sursei citaate mai sus.

Ce pedeapsă a primit femeia

Danielle Martlew a fost găsită vinovată pentru pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice și vătămare corporală. Femeia a fost condamnată la sfârșitul anului 2017.

ADVERTISEMENT

La patru ani distanță, fiul acesteia, Harley, acum în vârstă de 21 de ani, cere despăgubiri în instanță. El le-a explicat judecătorilor că rănile suferite i-au schimbat viața.

Reprezentantul legal al tânărului susține că, deși lucrează ca mecanic, acesta este restricționat fizic de problemele legate de ridicare, îndoire și ghemuire.

Mai mult, se pare că rănile suferite la momentul respectiv îl împiedică pe Harley să lucreze ca şi constructor. Totuși, în ciuda problemelor de natură legală dintre mamă și fiu, femeia nu pare să fie supărată. Aceasta postează pe rețelele de socializare fotografii cu fiul, cu partenera lui de viață și cu copilul celor doi.

ADVERTISEMENT