News

Un tânăr și-a împușcat mortal bunicul, cu o armă de vânătoare. Ce le-a transmis polițiștilor

Un tânăr din Timiș și-a împușcat mortal bunicul, probabil accidental, folosindu-se de o armă de vânătoare pe care o deținea în mod ilegal.
06.01.2023 | 13:20
Un tanar sia impuscat mortal bunicul cu o arma de vanatoare Ce lea transmis politistilor
Mașini de poliție în acțiune. Foto: Inquam Photos / Cornel Putan
ADVERTISEMENT

Victima, un bărbat în vârstă de 81 de ani, și-a găsit sfârșitul după ce a fost împușcat de nepotul în vârstă de 30 de ani, cel mai probabil accidental.

Un tânăr și-a împușcat mortal bunicul în Jdioara

Conform News.ro, individul a fost reținut pentru 24 de ore, în condițiile în care arma era deținută ilegal.

ADVERTISEMENT

”La data 5 ianuarie a.c., poliţiştii municipiului Lugoj au fost sesizaţi cu privire la faptul că în localitatea Jdioara din judeţul Timiş, un bărbat a fost împuşcat cu o armă de vânătoare.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, constatând faptul că un bărbat, în vârstă de 30 de ani, în timp ce se afla la domiciliul său din localitatea Jdioara, l-a împuşcat accidental pe bunicul său, în vârstă de 81 de ani, cu o armă de vânătoare, pe care o deţinea fără forme legale, rezultând, din nefericire, decesul bărbatului”, transmite IPJ Timiş, conform News.ro.

ADVERTISEMENT

Tânărul în vârstă de 30 de ani este acum cercetat pentru ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept. Bărbatul a ajuns pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

În urmă cu patru zile, tot în Timiș, un alt bărbat era împușcat mortal, de data aceasta în timpul unei partide de vânătoare fără autorizație.

ADVERTISEMENT

”La data de 2 ianuarie a.c., polițiștii Secției 6 Rurale Găvojdia au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, în apropierea localității Crivina, din județul Timiș, un bărbat ar fi fost împușcat cu o armă de vânătoare.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, constatând faptul că un bărbat, în vârstă de 56 de ani, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare neautorizată, în apropierea localității Crivina, ar fi împușcat accidental un alt bărbat, în vârstă de 50 de ani, care participa la vânătoare, rezultând din nefericire decesul acestuia”, anunța în acel moment IPJ Timiș.

ADVERTISEMENT

Din primele cercetări cei doi participanți la vânătoarea ilegală nu dețineau un permis de port armă. Cel mai probabil aceștia erau braconieri obișnuiți cu acest tip de operațiune.

ADVERTISEMENT