Un tânăr student din Iași a dispărut misterios în urmă cu 4 zile. Poliția cere ajutorul populației pentru a-l găsi

Flaviu Popa   
în HotNews
30/09/2020, 17:20
Un tânăr student din Iași a dispărut misterios în urmă cu 4 zile. Poliția cere ajutorul populației pentru a-l găsi
Tânărul tunisian a dispărut de acasă în urmă cu 4 zile. Foto: Facebook

Un student din Iași, în vârstă de 25 de ani,a fost dat dispărut de acasă de mai bine de patru zile, timp în care nimeni nu mai știe nimic despre el.

Tânărul era originar din Tunisia, țară de unde a plecat cu destinația București, pentru a ajunge la școală în Iași, însă ceva s-a întâmplat pe drum.

Băiatul este căutat în aceste momente de familie și polițiști, după ce nu a mai ajuns niciodată la București după ce s-a îmbarcat din Tunisia pe o cursă spre România.

Poliția încearcă să-l găsească pe Dakhli Hichem, un tânăr tunisian dispărut

Tânărul ar fi trebuit să ajungă la Iași, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, astfel că Poliția e în alertă și încearcă să dea de Dakhli Hichem.

Semnalmentele tânărului sunt 1,80 metri înalţime, 75 kilograme, ten deschis, faţă ovală, ochi negri, păr brunet, tuns scurt, potrivit polițiștilor.

Polițiștii Secției 4 Poliție Iași au fost alertați de sora tânărului de 25 de ani cu privire la faptul că băiatul nu mai răspunde la telefon și la mesaje de mai bine de patru zile, fără să-și explice ce s-a întâmplat cu el.

Oamenii legii nu știu cum era îmbrăcat tânărul tunisian în momentul dispariției. Cu toate acestea, persoanele care deţin informaţii care pot duce la găsirea tânărului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie, conform Observatornews.ro.

Experții criminaliști reamintesc că primele 72 de ore sunt critice atunci când o persoană dispare de acasă. După ce expiră cele 72 de ore, misiunea oamenilor legii devine aproape imposibilă atunci când încearcă să găsească persoana dispărută.

Închide ×