Life

Un tânăr susține că este fiul cântăreței Shakira. Cum a reacționat vedeta

Un băiat susține că Shakira este mama sa. Declarația făcută de presupusul tată la aflarea informațiilor.
12.09.2022 | 18:37
Un tanar sustine ca este fiul cantaretei Shakira Cum a reactionat vedeta
Un băiat susține că Shakira este mama sa. Declarația făcută de presupusul tată. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Un tânăr susține că este fiul cântăreței Shakira. Cum a reacționat vedeta și cine se presupune că este tatăl băiatului dat spre adopție de celebra artistă în vârstă de 45 de ani. Actorul a oferit o primă declarație în acest sens.

Un băiat susține că Shakira este mama sa. Declarația făcută de presupusul tată

Un băiat susține că Shakira este mama sa. Vedeta de origine columbiană este lovită din toate părțile după ce a pus capăt relației cu Gerard Pique, jucătorul de fotbal alături de care are doi băieți: Milan și Sasha.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă nu a reacționat până acum, deși se zvonește că adolescentul ar fi rodul unei povești de dragoste dintre vedetă și Santiago Alarcon, un actor columbian în vârstă de 42 de ani.

Artistul a vorbit despre această situație pe rețelele de socializare, unde a mărturisit că trăiește unul dintre cele mai absurde capitole din viața sa.

ADVERTISEMENT

„Sunt victima hărțuirii și a șantajului! Este vorba despre un tânăr, al cărui nume nu îl voi pronunța, la recomandarea avocatului, dar pe care îl voi numi «un băiat».

Susține că l-am dat spre adopție în 1992, dar eu aveam 12 ani pe atunci. Este un caz de șantaj, pentru că îmi cere 835 de milioane de pesos (n.r.: peste 4o de milioane de euro).

ADVERTISEMENT

Băiatul pretinde că mama sa biologică este Shakira. Imaginați-vă cât de departe s-a ajuns. Mi-e frică pentru siguranța mea, a copiilor mei, a familiei mele”, a spus actorul columbian într-o filmare de pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Santiago Alarcón (@santialarconu)

Shakira, avalanță de probleme după despărțirea de Gerard Pique

Shakira trece printr-o avalanță de probleme după despărțirea de Gerard Pique. Cei care au scos la iveală faptul că artista ar avea un fiu pe care l-a dat spre adopție în urmă cu ani buni sunt jurnaliștii publicației Marca.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu este singura situație neplăcută prin care trece celebra cântăreață, care este hărțuită constant de fanii fostului partener de viață, casa sa din Barcelona fiind vandalizată. Cei doi se luptă pentru custodia celor doi copii.

În plus, artista are și un proces pe rol în care este acuzată de neplata taxelor. De asemenea, Shakira trebuie să facă față și imaginilor în care Gerard Pique se afișează tot mai des cu actuala iubită, Clara Chia Marti.

ADVERTISEMENT