News

Un tată a fost ucis în fața fiicei de trei ani după ce i-a cerut unui bărbat să nu mai fumeze. Nimeni n-a intervenit să-l salveze

Un tată a fost ucis în fața fiicei în Canada, după ce i-a cerut unui individ să nu mai fumeze în fața fetiței sale în vârstă de trei ani.
02.04.2023 | 10:57
Un tata a fost ucis in fata fiicei de trei ani dupa ce ia cerut unui barbat sa nu mai fumeze Nimeni na intervenit sal salveze
Un tată a fost ucis în Canada. Foto: Vancouver Sun
ADVERTISEMENT

Un tată a fost ucis în în fața fiicei sale din Canada, după ce i-a cerut unui individ să nu mai fumeze, de fapt să nu mai utilizeze o țigară electronică, în preajma fetiței sale în vârstă de 3 ani. Deși ancheta e în desfășurare, polițiștii cred că acesta a fost motivul pentru care Inderdeep Singh Gosa (32 de ani) l-a înjunghiat fără milă pe Paul Stanley Schmidt (37 de ani).

Un tată a fost ucis în fața fiicei în Canada

Familia e în stare de șoc, nu doar pentru că stâlpul familiei a fost ucis, ci pentru că toată lumea stătea liniștită și se uita la măcel. Mai mult, câteva persoane au filmat crima, care a devenit virală pe internet. În imagini, care nu ar trebui văzute niciodată de nimeni, se vede cum Paul este înjunghiat de mai multe ori, după care cade într-o baltă de sânge pe asfalt.

ADVERTISEMENT

Familia a cerut tuturor să nu distribuie filmarea, în semn de protest față de cei care au încărcat-o pe internet. Între timp, logodnica lui Paul e în stare de șoc alături de fiica Erica, după ce tatăl Paul a fost ucis cu sânge rece, aparent dintr-o ceartă banală.

Poliția a subliniat că motivul oficial al atacului e momentan necunoscut, însă surse din anchete vorbesc despre faptul că Paul i-a transmis lui Gosa să nu mai fumeze din țigara sa electronică alături de fiica sa de trei ani. Toți se aflau în fața unui Starbuck’s din Vancouver, Canada.

ADVERTISEMENT

Kathy Schmidt, mama lui Paul, e în stare de șoc și nu înțelege cum fiul său a putut fi ucis pentru un motiv atât de banal. “Ceea ce s-a întâmplat este atât de oribil de greșit. El încerca doar să-și protejeze fiica. Sunt furioasă și tristă. Totul a început pentru că el fuma alături de copil. Ashley este în stare de șoc – a urmărit totul. Este atât de devastată”, a declarat femeia, conform Vancouver Sun.

Comunitatea e în continuare șocată de modul în care toată lumea din jur a asistat pasivă la crimă și, mai mult, unii oameni filmau incidentul, fără să cheme Poliția sau fără să acorde primul ajutor. În cele din urmă criminalul a fost prins de un polițist care patrula prin zonă, iar acum va fi acuzat de crimă de gradul doi în urma acestei înjunghieri.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, mama lui Paul, Kathy, vrea ca acuzația să fie ridicată la crimă de gradul întâi. Acest lucru nu se poate întâmpla, însă, decât dacă ar exista dovezi că bărbatul a fost înjunghiat premeditat. ”Avea un cuțit. Eu nu port un cuțit într-o cafenea, tu da?”, a replicat femeia.

”Am fost incredibil de surprinsă de faptul că nimeni din interiorul Starbucks nu a cerut ajutor, nimeni de afară nu a cerut ajutor. Practic, abia când era în situații disperate, cineva a făcut semn unui ofițer pe trotuar. În ce fel de lume trăim când îți duci familia la Starbucks în mijlocul după-amiezii și ești atacat și ucis, cu mulți oameni care stau în picioare și se uită la filmări?”, a completat mama, îndurerată.

ADVERTISEMENT

Internauții au subliniat în aceste zile că bărbatul arestat, pe numele său Inderdeep Singh Gosal, ar fi avut legături pro-Khalistan. Mulți utilizatori susțin că Inderdeep Singh Gosal a participat și la mitinguri pro-Khalistani din Canada, în afara Înaltului Comisariat al Indiei. Mișcarea Khalistan este o mișcare separatistă care încearcă să creeze o patrie pentru sikh prin înființarea unui stat suveran numit Khalistan în regiunea Punjab. Această mișcare este considerată teroristă în anumite țări.

ADVERTISEMENT
Tags: