News

Un tată din Caraș-Severin și-a violat fiica de 5 ani. Soția era plecată la muncă, în străinătate

19.07.2020 | 20:28
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Caraș-Severin a fost arestat preventiv, după ce și-ar fi violat fetița în vârstă de 5 ani.

Bărbatul în vârstă de 44 de ani a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, pentru faptele sale reprobabile.

ADVERTISEMENT

Violatorul ar fi profitat de faptul că mama copilei era plecată la muncă în străinătate și se afla singur cu victima.

Un bărbat din Caraș-Severin și-a violat fiica în vârstă de 5 ani

Potrivit unui comunicat al Poliției Județene Caraș-Severin, bărbatul și-ar fi violat fetița în urmă cu o săptămână.

ADVERTISEMENT

„În cursul nopţii precedente, de 18 spre 19 iulie a.c., poliţişti de la Poliţia Municipiului Caransebeş au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 44 de ani din Caransebeş, bănuit că în urmă cu o săptămână şi-ar fi violat fiica de 5 ani. Astăzi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeş a formulat propunere de arestare preventivă în cauză, suspectul fiind prezentat Judecătoriei Caransebeş, care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 zile, a acestuia”, au transmis reprezentanții IPJ Caraş-Severin.

Poliția a fost sesizată de vecinii bărbatului, potrivit datelor oficiale. Individul locuia singur cu fiica, soția fiind plecată la muncă în străinătate.

ADVERTISEMENT

„Ieri, 18 iulie, în jurul orei 20.40, poliţiştii au fost sesizaţi de către vecini cu privire la faptul că o minoră ar fi fost agresată sexual de către tatăl sau”, au adăugat cei de la IPJ Caraş -Severin.

Fetița a fost preluată de către psihologi și reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin și a fost dusă într-un centru social.

ADVERTISEMENT

„În urma examinării medico-legale, au fost identificate urme care susţin acuzaţia de viol”, precizează news.ro.

Polițiștii aflați sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș efectuează cercetări și au întocmit acte premergătoare săvârșirii infracțiunii de viol, pentru a trage la răspundere penală bărbatul care și-a violat fetița.

Individul în vârstă de 44 de ani a fost reținut pentru 30 de zile și transportat la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Judeţene Caraş-Severin, potrivit news.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: