Un tînăr de 16 ani şi-a violat profesoara şi apoi a ucis-o. Criminalul a scos cadavrul din şcoală într-un tomberon

Un tînăr

Philip Chism, un elev în vârstă de 16 ani din Statele Unite, a pus la cale un plan diabolic pentru a scăpa de profesoara sa. Băiatul şi-a violat profesoara de matematică, după care a strangulat-o şi ucis-o cu sânge rece. Totul s-a întâmplat în incinta şcolii.

Adolescentul a urmărit-o în clădirea liceului pe profesoara Coleen şi când a ajuns-o din urmă a imobilizat-o şi a violat-o de două ori. Apoi, a strangulat-o şi i-a tăiat gâtul cu un cutter. Pentru a scăpa de cadavru, Philip Chism a băgat trupul victimei de 24 de ani într-un tomberon şi l-a scos din liceu.

Corpul neînsufleţit al profesoarei a fost găsit în pădurea din spatele Liceului Danvers din Massachusetts, Statele Unite ale Americii. După ce a săvârşit crima, Philip Chism s-a folosit de cardul de credit al profesoarei pentru a mânca în oraş.

În imaginile înregistrate de camerele de luat vederi din instituţie se poate vedea cum Philip Chism o urmăreşte pe profesoară şi apoi cum iese cu tomberonul din şcoală ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Elevul Philip Chism este cercetat sub acuzaţii de viol, omor şi furt, dar avocaţii susţin că al lor client este bolnav mintal.

Sursă: www.libertatea.ro

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231