Video. Antonio Conte a primit un cadou la ultima conferinţă de presă! Cum a reacţionat antrenorul lui Chelsea

Tibi Demeter   
in Fotbal international
15/02/2018, 20:39
Video. Antonio Conte a primit un cadou la ultima conferinţă de presă! Cum a reacţionat antrenorul lui Chelsea

Omul pus pe glume s-a prezentat la ultima conferinţă de presă organizată de Chelsea şi i-a adus lui Antonio Conte un tricoul al lui Manchester United, semnat personal de Jose Mourinho, marele rival din Premier League.

Gluma a fost pusă la cale de Alessandro Onnis şi Stefano Corti, doi prezentatori ai show-ului satiric La Lene difuzat de postul Italia 1. Onis şi Corti s-au folosit de un “pranker” pentru a trimite un tricou semnat de Jose Mourinho către Antonio Conte.

Conte a primit un mesaj din partea italienilor săi

Omul trimis de Corti şi Onnis a redat în sala de conferinţă un video cu vorbele transmise de cei doi prezentatori, înainte să scoată un tricou al lui Manchester United cu numele lui Conte şi semnătura lui Jose Mourinho.

 

“Antoniooo, noi ţi-am trimis un mesager. Un cadou pentru tine din partea noului tău prieten, Josee Mourinhooo. Ne-a spus că te iubeşte. Uită-te ce ţi-a scris pe cadoul pe care ţi l-am trimis ”Your friend, Jose”“, a fost mesajul italienilor.

Ştirea MOMENTULUI

Dănciulescu, totul despre refuzul lui Nemec de a merge la FCSB

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.