Un TIR cu bere s-a răsturnat pe DN 79. Românii s-au înghesuit să îşi umple maşinile cu sticle

Tir bere rasturnat

Un TIR cu bere care s-a răsturnat pe DN 79. Oamenii care au trecut prin zonă cu maşinile nu au stat pe gânduri. Au oprit şi şi-au umplut portbagajele cu alcool gratis. Pe imagini se vede cum ceilalţi şoferi şi-au umplut portbagajul cu sticlele de bere rămase intacte.

Tir bere rasturnat. Evenimentul rutier s-a produs sâmbătă, 19 august, în jurul orei 11:00, la sensul giratoriu de pe DN 79, mai exact la intersecţia cu drumul ce duce spre localitatea Sânleani, notează aradon.ro.

Tir bere rasturnat. Şoferii au coborât buluc sa îşi umple maşinile cu bere

Tir bere rasturnat. Din primele informaţii, se pare că şoferul unui TIR, încărcat cu lăzi de bere, a pierdut controlul maşinii şi aceasta s-a răsturnat.

În momentele imediat următoare producerii accidentului şoferii aflaţi la acea oră în zonă au coborât buluc din maşini şi au început să îşi umple maşinile.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Sursa: aradon.ro

viewscnt
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004