News

Un TIR, un tractor și un camion, implicate într-un grav accident, în Olt. O persoană a murit

O persoană a murit în județul Olt, după un grav accident rutier. Implicate: un TIR, un tractor și un camion.
13.07.2021 | 23:26
Un TIR un tractor si un camion implicate intrun grav accident in Olt O persoana a murit
ADVERTISEMENT

Accident extrem de grav raportat marți seara în județul Olt. Un TIR, un tractor și un camion au intrat în coliziune.

Impactul dintre cele trei autovehicule a fost mortal pentru șoferul tractorului, un bărbat în vârstă de 74 de ani.

ADVERTISEMENT

Accident grav în Olt. Un om a murit după impactul dintre un TIR, un tractor și un autoturism

Evenimentul tragic din județul Olt a fost raportat pe DN 64, în localitatea Strejești. În cele 3 utilaje de transport implicate, un TIR, un tractor şi un autoturism, se aflau doar şoferii.

Şoferul tractorului, un bărbat în vârstă de 74 ani, şi-a pierdut viaţa. Imediat după producerea accidentului, la fața locului au intervenit pompierii Detaşamentului Slatina, cu o autospecială pentru intervenţie şi descarcerare, o autospecială pentru descarcerare şi un echipaj SMURD, dar şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt.

ADVERTISEMENT

”Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit pe Drumul Naţional 64, în zona localității Strejești, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.

La fața locului a acționat și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt. În accident au fost implicate un autocamion, un autoturism și un tractor, în care se aflau doar șoferii”, se arată într-un comunicat ISU Olt, conform România24.

ADVERTISEMENT

Care e starea celorlalți șoferi implicați în accident

Ceilalți 2 șoferi implicați în acest accident, în vârstă de 27 și 42 de ani, nu prezentau urme vizibile de traumă, au fost asistați la fața locului și au refuzat transportul la spital, mai scrie sursa citată.

La locul impactului dintre vehicule au intervenit și pompierii, pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului, care prezentau pericol pentru ceilalți participanți la trafic.

ADVERTISEMENT

Accident și pe Dunăre, marți

Tot marți, 13 iulie, un eveniment care se putea încheia cu urmări tragice a avut loc pe Dunăre, la Orșova.

O ambarcațiune a intrat într-un caiac în care se aflau patru adolescenți. Din fericire, tinerii au fost recuperaţi din apă şi aduşi în siguranţă la mal. Un minor a fost rănit, fiind transportat la spital unde nu a necesitat internarea.

În urma acestui eveniment de pe Dunăre, cei de la IPJ Mehedinți au anunțat deschiderea unui dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT
Tags: