Sport

Un titular a cerut să plece de la Dinamo! Nu e în lotul pentru meciul de la Mediaş. Exclusiv

FANATIK a aflat că Marco Ehmann, unul dintre titularii lui Dinamo din actualul sezon, a cerut să plece de la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare. Jucătorul nu a făcut deplasarea la Mediaş.
21.04.2022 | 19:07
Un titular a cerut sa plece de la Dinamo Nu e in lotul pentru meciul de la Medias Exclusiv
Dinamo este condamnată să joace barajul pentru evitarea retrogradării, dar salvarea nu este o garanție că echipa din Ștefan cel Mare va reveni curând în prim-planul fotbalului autohton. (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Dinamo se pregăteşte de barajul pentru evitarea retrogradării în Liga 2, după un sezon catastrofal. Chiar dacă mai e o lună până la finalul campionatului, FANATIK a aflat că Marco Ehmann, unul dintre titularii “câinilor”, a cerut să plece.

Marco Ehmann vrea să plece de la Dinamo. Nu mai prinde lotul lui Dusan Uhrin

Din informaţiile FANATIK, Marco Ehmann vrea să plece de la Dinamo, echipă la care s-a transferat în 2018, de la juniorii lui Karlsruhe. Fundaşul central era una dintre opţiunile “câinilor” pentru regula U21, însă nu mai prinde lotul lui Dusan Uhrin.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Marco Ehmann nu este în lotul lui Dinamo pentru meciul de la Mediaş, cu Gaz Metan. Este al doilea meci consecutiv în care fotbalistul de 21 de ani nu prinde lotul formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Marco Ehmann a început anul 2022 ca titular în defensiva lui Dinamo, însă şi-a pierdut locul în primul “11” după venirea lui Dusan Uhrin. În mandatul antrenorului ceh, în cele cinci meciuri din play-out, a fost o singură dată în formaţia de start, în derby-ul cu Rapid, din prima etapă a acestei faze.

ADVERTISEMENT

După derby-ul cu Rapid, Marco Ehmann a ratat meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe din cauza unei viroze, iar cu Chindia a fost rezervă neutilizată. Abia în partida cu FCU Craiova a mai prins 23 de minute, când i-a luat locut lui Răzvan Grădinaru.

Ce spunea Cornel Dinu despre Marco Ehmann, după Dinamo – FCU Craiova 1-2

La ultimul meci jucat pentru Dinamo, înfrângerea cu FCU Craiova, Cornel Dinu a remarcat, pentru FANATIK, că Marco Ehmann se numără, alături de colegii din defensivă, printre vinovaţii pentru golul marcat de Andrea Compagno.

ADVERTISEMENT

“A alcătuit primul „11” (n.r. Dusan Uhrin), cum spuneam, ciudat, a făcut schimbări ciudate. Grădinaru cu Ehmann, care are și el o parte din vină, ca și ceilalți fundași la golul înfrângerii, din minutul 90+2, când l-au asistat pe Compagno cum trage nejenat la poarta neinspiratului Eșanu”.

Marco Ehmann, eliminare rapidă în UTA – Dinamo 0-0

În returul sezonului regulat, Marco Ehmann a fost protagonistul unei eliminări rapide în UTA – Dinamo 0-0. La Arad, fundaşul de 21 de ani a văzut două cartonaşe galbene în cinci minute, pe finalul primei reprize.

ADVERTISEMENT

În minutul 41 al meciului, Călin Popa i-a arătat cartonaşul roşu, după ce i-a pus o mână în față lui Evgeniy Shlyakov. Decizia a fost drastică, în condiţiile în care faultul nu necesita un cartonaş galben, mai ales după ce arbitrul îl avertizase deja în minutul 36.

Dinamo merge la ultima clasată din play-out

Meciul Gaz Metan Mediaş – Dinamo se va juca vineri, de la ora 20:00, în etapa a 6-a din play-out. Medieşenii vin după umilinţa din Giuleşti, 0-8 cu Rapid, în timp ce “câinii” s-au făcut de râs la Mioveni, unde au fost învinşi, scor 0-2.

Înaintea meciului cu Dinamo, Gaz Metan Mediaş a mai fost depunctată cu încă două puncte, astfel că ardelenii au ajuns la -27 puncte şi ocupă ultimul loc în clasament.

ADVERTISEMENT
Tags: