Sport

Jayson Papeau, accidentare gravă în Rapid – FC Botoșani 1-1. A venit pe gazon în cârje la finalul meciului și a discutat cu Ivanov, cel care l-a lovit

Probleme pentru Adrian Mutu la meciul dintre Rapid și FC Botoșani. Jayson Papeau a fost schimbat după doar 22 de minute, iar la final a plecat în cârje de la stadion.
08.10.2022 | 23:31
Jayson Papeau accidentare grava in Rapid  FC Botosani 11 A venit pe gazon in carje la finalul meciului si a discutat cu Ivanov cel care la lovit
Papeau a jucat 12 meciuri în acest sezon pentru Rapid în Superliga
ADVERTISEMENT
08-10-2022
20:39

Jayson Papeau, în cârje la finalul meciului cu FC Botoșani

FANATIK l-a surprins pe decarul Rapidului la finalul partidei în timp ce se deplasa în cârje și avea o orteză la picior.

Accidentare gravă pentru decarul Rapidului, Jayson Papeau
Accidentare gravă pentru decarul Rapidului, Jayson Papeau

Antoni Ivanov, cel care l-a accidentat pe mijlocașul francez, a venit să discute cu Papeau la finalul partidei și probabil să își ceară scuze.  

 

Bătăi de cap pentru Adrian Mutu la meciul dintre Rapid și FC Botoșani. Antrenorul a fost nevoit să efectueze o schimbare încă din minutul 22.

Jayson Papeau, accidentare la gleznă în meciul cu FC Botoșani

Mijlocașul Rapidului a fost unul dintre cei mai buni jucători în startul partidei cu botoșănenii și a fost la capătul celei mai importante ocazii a Rapidului.

ADVERTISEMENT

Francezul a fost însă înlocuit în minutul 22 și scos pe targă. Jucătorul a suferit o entorsă de gleznă, însă e posibil ca problemele să fie mai grave și să fie o fractură de maleolă.

Decarul „giuleștenilor” a fost înlocuit cu Andrei Ciobanu. Papeau s-a impus la Rapid și a jucat 12 meciuri în acest sezon din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Papaue a părăsit stadionul la final în gârje și

Probleme și pentru Horațiu Moldovan încă de la încălzire

Horațiu Moldovan, portarul naționalei României, s-a accidentat încă de la încălzire. Rapidistul s-a lovit la deget și i s-a pus un bandaj.

Din fericire pentru Adi Mutu, portarul a putut să intre pe teren și nu a acuzat probleme majore.

Horațiu Moldovan chiar și-a salvat echipa de la al doilea gol și a avut o intervenție excelentă la șutul puternic al lui Mailat.

ADVERTISEMENT

Rapid era pe locul doi în SuperLiga cu 24 de puncte înainte de meciul cu FC Botoșani, la trei puncte de liderul Farul Constanța.

Dan Șucu vrea ca Rapid să urmeze modelul unui club din Champions League: „Au schimbat faţa fotbalului!”

Noul investitor al Rapidului vrea ca „alb-vișiniii” să urmeze strategia celor de la Red Bull Salzburg, care au câștigat ultimele nouă titluri de campioni în Austria.

ADVERTISEMENT

„Îmi place ce fac cei de la Salzburg, cum au schimbat fața fotbalului austriac. Vreau ca Rapid să devină pentru România ce e Salzburg pentru Austria.

Eu sunt convins că Rapid, în viitorul apropiat, va lua titlul. Cât de rapid? Aș spune că în maxim doi ani. Eu mă întâlnesc cu Victor Angelescu și Daniel Niculae, mai puțin cu Adrian Mutu. Nu sunt implicat în activitatea echipei mari”, a spus omul de afaceri la ProArena.

ADVERTISEMENT