Carousel hot news

Titular-surpriză la “cîini”: “copilul” lui Mulţescu, primul meci oficial după opt luni!

Una dintre surprizele pe care Gigi Mulţescu le pregăteşte pentru meciul de azi, titularizarea lui Valentin Lazăr (23 ani) în banda dreaptă, pare cel puţin ciudată. Din cauza litigiului pe care...
Autor: Mircea Dominte | 19.07.2013 | 11:59
Titular-surpriză la

Una dintre surprizele pe care Gigi Mulţescu le pregăteşte pentru meciul de azi, titularizarea lui Valentin Lazăr (23 ani) în banda dreaptă, pare cel puţin ciudată. Din cauza litigiului pe care l-a avut cu Sportul Studenţesc, jucătorul nu a evoluat niciun minut în 2013! Practic, ultimul meci oficial în care Lazăr a intrat a fost cel cu Rapid Suceava, de pe 24 noiembrie 2012, scor 1-1. Ulterior, fotbalistul nici măcar nu s-a mai antrenat în Regie, el pregătindu-se singur cea mai mare parte a timpului.

În plus, nici măcar la Dinamo nu a putut ajunge de la începutul perioadei de pregătire, din cauza faptului că nu fusese declarat liber de contract. Lazăr s-a alăturat lotului lui Gigi Mulţescu abia la mijlocul celui de-al doilea cantonament, din Anglia, însă datorită faptului că a urmat un program de pregătire special, pe care staff-ul i l-a dat, condiţia sa fizică este acum aproape de cea optimă.

prosport.ro prosport.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!