Fotbal intern

ŞOC: “Am dat 120.000€ DOAR ca să PLEC de la Steaua!”

Atacantul Stefan Nikolici a fost prezentat la Incheon United, noua sa formaţie din Coreea de Sud. Muntenegreanul este mulţumit de transferul său şi nu regretă că a părăsit România. Jucătorul...
21.01.2014 | 11:14
SOC Am dat 120000E DOAR ca sa PLEC de la Steaua

Atacantul Stefan Nikolici a fost prezentat la Incheon United, noua sa formaţie din Coreea de Sud. Muntenegreanul este mulţumit de transferul său şi nu regretă că a părăsit România. Jucătorul susţine că nu i-a fost achitată prima de calificare în Liga Campionilor şi spune că a plătit o “amendă” uriaşă ca să se despartă de gruparea din Ghencea.

“Nici nu mă aşteptam să fie aşa de frumos, aici, la Icheon. Au fost multe chestii de făcut, vizita medicală. Mîine mă duc să încep pregătirile cu băieţii. Mi-au dat casă, maşină, Zicu mi-a povestit că se alergă mult aici. Cîştig de trei ori mai bine decît la Steaua. Cum pot să regret ceva? Am tot ce-mi trebuie aici. La Steaua au fost şi perioade bune şi rele, dar lucrurile bune se uită repede. Am jucat mai mult bine, decît rău, au fost multe lucruri pe lîngă, nu aş vrea să discut mai multe. Ştiu că veneau paparrazzi după mine, eu mai ieşeam la un pahar de vin, mi s-a făcut o imagine rea, chiar dacă nu făceam multe. Cînd a fost faza cu taxiul nu băusem doar un pahar cu vin, dar în alte dăţi am consumat doar un pahar cu vin şi s-a spus că m-am îmbătat”, s-a văitat Nikolici la Sport.ro.

“Pot să ţin Rapidul doi ani în B”

“Steaua e o echipă iubită, suporterii au fost la meciuri aproape de noi, la meciurile importante, atmosfera mi-a plăcut cel mai mult. Şi Bourceanu şi Tătăruşanu pleacă sută la sută la vară, părerea mea. Eu şi Iancu sîntem singurii jucători care nu am luat primă, că am fost amendaţi cu 120.000 de euro. Asta e, am lăsat şi eu banii ăştia şi am plecat liber. Nu vreau să vorbesc de Reghecampf. Relaţia profesională a fost ok. Petrolul este o candidată la titlu, dar sper ca foştii mei colegi să cîştige iarăşi titlul, Meciurile cu Larnaca, Copenhaga, Dinamo, îmi vor rămîne în suflet. Victor Becali a venit cu oferta, îi mulţumesc mult. Cu Gigi Becali te distrezi tot timpul, îmi pare rău pentru el, Steaua fără el nu e Steaua”, a completat Nikolici.

“Erau şanse mai mari să joc dacă o aveam ca impresar pe Anamaria Prodan. Eu am semnat aici pe doi ani, nu se ştie niciodată, s-ar putea să revin în România. Nu înţeleg ce a vorbit Viorel Moldovan, e mai bine să îşi vadă de treaba lui. Eu cu cît cîştig aici, pot să ţin Rapidul 2 ani în Liga 2”, a spus Nikolic la Sport.ro

Muntenegranul a transmis un mesaj pe Facebook fanilor stelişti: “Vreau să le mulţumesc adevăraţilor fani ai Stelei, dar acum sunt oficial jucătorul celor de la Incheon United. Vă doresc să cîştigaţi titlul cu numărul 25”.

nikolic3

 

niko