Facebook

ACUM! Un titular al tricolorilor s-a accidentat! ADIO, echipa naţională

Veste proastă pentru selecţionerul Anghel Iordănescu înainte de meciul cu Insulele Feroe. Unul dintre cei mai importanţi oameni ai naţionalei, Ciprian Marica a suferit o accidentare la genunchi...
20.03.2015 | 17:10
ACUM! Un titular al tricolorilor s-a accidentat! ADIO, echipa naţională
ADVERTISEMENT

Veste proastă pentru selecţionerul Anghel Iordănescu înainte de meciul cu Insulele Feroe. Unul dintre cei mai importanţi oameni ai naţionalei, Ciprian Marica a suferit o accidentare la genunchi la un antrenament şi va rata meciul din preliminariile Euro 2016 de sîmbăta viitoare, a anunţat atacantul român pe o reţea de socializare. 

Atacantul lui Konyaspor a postat un mesaj emoţionant pe Facebook prin care spune că îi e dor de echipa naţională şi prin care face un apel suporterilor să fie prezenţi în număr mare la meciul cu Insulele Feroe şi să încurajeze echipa naţională. Marica nu a uitat nici de Simona Halep, transmiţîndu-i mult succes în semifinala cu Serena Williams de sîmbătă dimineaţa (VEZI MESAJUL LUI MARICA ÎN GALERIE FOTO)

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica a adunat 72 de selecţii la echipa naţională pentru care a marcat 25 de goluri. Ultimul gol al lui Marica pentru tricolori a fost marcat la Pireu împotriva Greciei pe 7 septembrie 2014, în victoria României cu 1-0, în primul meci din preliminariile Euro 2016.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri