Un titular al Viitorului a anunţat ce va face în viitor. "Aici pot da cel mai bun randament"

Victor Rîmniceanu, portarul campioanei României, Viitorul Constanţa, a vorbit într-un interviu acordat site-ului AFAN despre sezonul în care dobrogenii au cucerit titlul. Evoluţiile foarte bune nu au trecut neobservate, însă portarul de 27 de ani nu se gândeşte încă la un transfer în străinătate. "Deocamdată nu se pune problema unui transfer. Mai am contract cu Viitorul şi vreau să rămân să jucăm în Liga Campionilor.".

Rîmniceanu a vorbit şi despre perioada petrecută la Dinamo de-a lungul sezonului 2015-16, actualul portar al Viitorului fiind neutilizat nici un minut de Mircea Rednic. "Cred că mi se potriveşte mai bine stilul de lucru de la Viitorul. Aici mă simt mai în largul meu şi pot da cel mai bun randament. Nu pot spune că la Dinamo nu a fost o atmosferă bună, dar la Viitorul formăm o familie şi facem o muncă foarte bună în echipă. Nu am fost doar eu decisiv pentru titlu, ci toată echipa.".

Nici subiectul procesului de la TAS nu a fost ocolit, portarul Viitorului declarând că nu vrea să comenteze prea mult pe marginea acestui subiect. "Nici nu mai vreau să comentez acest aspect. Se vorbeşte prea mult. Noi am fost pe primul loc şi la finalul sezonului regulat şi cred că am dovedit că merităm să fim campioni. Poate că Steaua are jucători mai valoroşi luaţi individual, însă noi formăm un grup unit şi am arătat că suntem mai buni decât ei. Le-am luat 4 puncte în play-off.".

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Botoşani - Craiova
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091