Fotbal intern

Un titular de la CFR Cluj, ofertă tentantă de la arabi. Se face transferul?

10.10.2020 | 20:08
Un titular de la CFR Cluj oferta tentanta de la arabi Se face transferul
ADVERTISEMENT

Un titular de la CFR Cluj este foarte aproape să plece în Arabia Saudită. Mihai Bordeianu, mijlocașul central care a câștigat de trei ori titlul cu ardelenii, negociază cu un club din zona Golfului.

Jucătorul transferat în iarna lui 2018 de la FC Botoșani este dorit de Al Qadisiyah, echipa care anunțase oficial transferul lui Denis Alibec la începutul lunii.

ADVERTISEMENT

Fostul vârf al Astrei n-a mai ajuns în Arabia, însă Al Qadisiyah vrea acum să pună mâna pe un alt fotbalist român și oferă o sumă impresionantă în schimbul mijlocașului de la CFR.


UPDATE, 10 octombrie, ora 20:08 / Transferul mijlocașului echipei CFR Cluj, Mihai Bordeianu, în Arabia Saudită la Al Qadisiyah a intrat în impas.

ADVERTISEMENT

”E adevărat, sunt în discuții pentru Bordeianu, dar în momentul de față nu ne-am înțeles cu CFR-ul la transfer. Sper să putem ajunge la o înțelegere, încă nu s-a semnat nimic”, a declarat Florin Vulturar, impresarul jucătorului, conform gsp.ro.


UPDATE, 10 octombrie, ora 18:48 / Mijlocașul echipei CFR Cluj, Mihai Bordeianu, va pleca în Arabia Saudită la Al Qadisiyah. Jucătorul a ajuns la o înțelegere cu arabii pentru un contract pe doi ani, va avea un salariu de 650.000 de euro pe sezon și se va alătura noii formații marți, 13 octombrie.

ADVERTISEMENT

Conform Digi Sport, CFR Cluj urmează să încaseze 1,2 milioane de euro, jumătate din sumă acum și cealaltă jumătate la finalul actualului sezon. Dacă Al Qadisiyah nu plătește a doua tranșă, Bordeianu va reveni la campioana României iar clujenii vor putea solicita penalităţi de până la 500.000 de euro, în funcţie de anumite clauze.


Un titular de la CFR Cluj, aproape să plece în Arabia Saudită. Nu au putut cu Alibec, încearcă cu Bordeianu

Al Qadisiyah, echipa din Arabia Saudită care încearcă să îl transfere pe Mihai Bordeianu, a fost foarte aproape să obțină și semnătura lui Denis Alibec. De altfel, arabii au anunțat transferul vârfului, însă acesta a ajuns până la urmă în Turcia la Kayserispor, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Potrivit sport.ro, negocierile dintre CFR Cluj și formația din Arabia Saudită ar trebui să se finalizeze astăzi, iar ardelenii sunt pe cale să primească în schimbul mijlocașului suma de 1 milion de euro.

Dacă jucătorul în vârstă de 28 de ani va pleca la arabi, Dan Petrescu va putea să se bazeze în rolul de mijlocaș central pe Damjan Djokovic, Cătălin Itu și Luis Aurelio.

CFR mai poate transfera doar jucători care au rămas liberi de contract înaintea datei de 6 octombrie, când s-a închis fereastra de transferuri din această toamnă.

Ce urmează pentru CFR Cluj. Program încărcat pentru alb-vișinii

Plecarea lui Bordeianu, jucător aflat și pe lista UEFA, ar complica misiunea lui Dan Petrescu. Până la finalul lunii noiembrie, CFR Cluj are de disputat nu mai puțin de cinci partide, dintre care două vor conta pentru grupele Europa League.

Ardelenii vor avea de jucat și trei meciuri în Liga 1, contra celor de la FC Botoșani (deplasare), FC Voluntari (acasă) și Gaz Metan Mediaș (deplasare).

În Europa League, oamenii lui Dan Petrescu se vor deplasa la Sofia pentru meciul  din data de 22 octombrie contra celor de la ȚSKA, iar pe 29 octombrie vor primi vizita elvețienilor de la Young Boys Berna.

ADVERTISEMENT
Tags: