DINAMO-ACS POLI. După finala de Cupă, un titular pleacă în La Liga!

DINAMO-ACS POLI. Meciul împotriva lui ACS Poli Timişoara poate fi ultimul pentru unul dintre titularii lui Cosmin Contra. Jaime Penedo poate juca din sezonul viitor în La Liga, portarul panamez primind o ofertă de la Las Palmas, echipă care s-a salvat de la retrogradare în această stagiune.

Contract de două ori mai bun

DINAMO-ACS POLI. Contractul lui Penedo cu Dinamo se termină în această vară, iar conducerea dinamovistă i-a oferit acelaşi salariu, sub 10.000 de euro, pentru prelungirea înţelegerii cu formaţia care a terminat pe locul 3 în play-off-ul Ligii 1. Spaniolii îi pun pe masă un contract mult mai avantajos internaţionalului din Panama, acest urmând să câştige dublu la echipa care se află pe locul 14, cu o etapă înainte de finalul sezonului în La Liga.

Jaime Penedo a fost transferat de Dinamo la începutul sezonului, fiind mult timp rezerva lui Laurenţiu Brănescu. Abia pe finalul campionatului regulat a devenit titular al postului de portar, internaţionalul panamez profitând şi de accidentarea goalkeeper-ului împrumutat de la Juventus.

"Nu trag de timp, se va afla ce voi face"

DINAMO-ACS POLI. La Las Palmas, Jaime Penedo poate fi coleg cu Jese şi Kevin-Prince Boateng, urmând să se lupte pentru titularizare cu Raul Lizoain şi Javi Varas. Formaţia spaniolă mai este interesată şi de Sergiu Hanca, dinamovistul fiind monitorizat şi de Lille, şi de Gent.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Titularul postului de portar al echipei naţionale a statului Panama a vorbit despre planurile sale de viitor. "Acum sunt prea concentrat la această finală ca să mă mai gândesc la altceva. Sunt 100% convins că lucrurile vor ieşi bine sâmbătă şi vreau să mă gândesc doar la asta. Ştiu că trebuie să iau o decizie pentru că dacă nu voi continua echipa trebuie să-şi facă planurile ei. Nu o să trag de timp, se va afla ce voi face. Dar cea mai importantă este această finală de sâmbătă."

16 meciuri a jucat Jaime Penedo pentru Dinamo în acest sezon, primind 15 goluri

200.000 de euro este cota portarului de 35 de ani, conform site-ului transfermarkt.com

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775