Sport

Veste mare pentru Dinamo! Un titular și-a retras memoriul: „Rămâne la club!”. Exclusiv

Iuliu Mureșan, administrator special la Dinamo, a dezvăluit, în exclusivitate, pentru FANATIK, faptul că Steliano Filip și-a retras memoriul depus împotriva formației din „Ștefan cel Mare”.
11.08.2021 | 20:30
Veste mare pentru Dinamo Un titular sia retras memoriul Ramane la club Exclusiv
ADVERTISEMENT

Steliano Filip (27 de ani) a fost transferat de Dinamo, liber de contract, la începutul acestui an, de la AE Larisa.

Acesta mai are contract până în 2023 cu gruparea roș-albă.

Steliano Filip și-a retras memoriul și rămâne la Dinamo

În luna iunie, Steliano Filip și-a depus memoriu, pentru a pleca liber de contract, din cauza mai multor salarii restante.

ADVERTISEMENT

Însă, Iuliu Mureșan susține că fundașul și-a retras memoriul și va rămâne în „Ștefan cel Mare”.

„Steliano Filip nu mai are nicio problemă. Steliano Filip e ok. Da (n.r. și-a anulat memoriul), rămâne la club ca și Răuță”, a declarat Iuliu Mureșan, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Surpriză uriașă pentru jucătorii lui Dinamo

Iuliu Mureșan a anunțat, zilele trecute, pentru FANATIK, că le-a fost plătită diferența de salariu, pe luna iulie, jucătorilor lui Dinamo, cu zece zile în avans.

Oficialul din „Ștefan cel Mare” susține că gestul conducerii lui Dinamo i-a surprins pe jucători. Astfel că, mai mulți fotbaliști ai „câinilor” l-au sunat pentru a-l întreba ce reprezintă suma primită.

ADVERTISEMENT

„La începutul lunii, le-am făcut o surpriză jucătorilor că le-am plătit un avans din salariul pe iulie. Acum, le-am dat diferența de salariu, pe luna iulie, mai repede cu zece zile.

Deci, azi, jucătorii au avut surpriza să le intre în cont niște bani. Vreo patru-cinci m-au sunat că le-au intrat niște bani și m-au întrebat ce reprezintă.

ADVERTISEMENT

Le-am spus că reprezintă salariul anticipat, diferența pe luna iulie. Le-am dat mai repede cu zece zile.

Astfel, arătăm clar intenția noastră de a rezolva problemele și de a ajuta jucătorii să aibă cât mai mult confort psihic, pentru a face performanță.

Steliano Filip mi-a zis că este prima dată, în șase ani, la Dinamo, când i s-a întâmplat să ia mai repede salariul. Jucătorii s-au mirat, pentru că nu i-am avertizat că facem acest lucru”, a declarat, zilele trecute, Iuliu Mureșan, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT