Sport

Un titular de la FCSB a profitat de primele zile libere. Și-a cerut iubita în căsătorie în vacanța de la Dubai. Video

Adrian Șut (23 de ani), mijlocașul defensiv al FCSB, a cerut-o de soție pe iubita lui, Bianca Negrescu, într-un cadru de vis, pe o plajo din însoritul Dubai.
28.05.2022 | 11:22
Un titular de la FCSB a profitat de primele zile libere Sia cerut iubita in casatorie in vacanta de la Dubai Video
Adrian Șut este evaluat conform Transfermarkt la 750.000 de euro. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

După ce Florinel Coman și Ionuț Panțîru și-au cerut iubitele în căsătorie, un alt jucător al FCSB e pe cale să se lege la cap. A făcut-o într-un cadru de vis în Dubai, direct pe plajă.

Adrian Șut a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Bianca

Adrian Șut își petrece vacanța în Dubai alături de iubita lui, Bianca Negrescu și încă un cuplu de prieteni. Cei patru au închiriat un yacht, iar la finalul zilei, mijlocașul central al FCSB a cerut-o de soție direct pe plajă.

ADVERTISEMENT

„Împreună pentru totdeauna! Mulțumesc pentru cel mai frumos cadou de 3 ani și pentru ceea ce ești! Te iubesc! ❤️ @sutadrian”, a scris modelul pe pagina ei de Instagram în descrierea video-ului cu cererea în căsătorie.

Adrian Șut a avut un final de sezon excelent și a reușit o dublă cu CFR Cluj, pe care i-a dedicat-o cu ochii în lacrimi lui Ionuț Panțîru, pe care l-a accidentat extrem de grav în meciul cu Sepsi, iar FANATIK a anunțat în exclusivitate că are șanse mari să se lase de fotbal.

ADVERTISEMENT

Jucătorul FCSB-ului a răspuns și el comentariilor și prietenilor care i-au felicitat și a transmis scurt: „Vă iubim și noi!”.

Adrian Șut, vacanță de vis la Dubai alături de Bianca Negrescu

Majoritatea jucătorilor FCSB se află în vacanță în locații exotice, iar Adrian Șut a ales însoritul Dubai, unde a închiriat și un yacht.

ADVERTISEMENT

Adrian Șut încearcă să se mențină în formă și în vacanță și a sărit de pe yacht în mare și a fost filmat în timp ce înota.

Adrian Șut, cină romantică alături de Bianca Negrescu

Adrian Șut se asigură că își răsfață viitoarea soție din toate punctele de vedere și a scos-o la o cină romantică într-o locație de lux din Dubai.

ADVERTISEMENT
Cină romantică Adrian Șut și Bianca Negrescu
Cină romantică Adrian Șut și Bianca Negrescu

În acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1, Adrian Șut a jucat 26 de meciuri și a reușit 3 goluri și o pasă decisivă, fiind evaluat conform Transfermarkt la 750.000 de euro.

ADVERTISEMENT