Sport

Un titular de la FCSB a suferit o accidentare gravă! Pierdere grea pentru Toni Petrea în play-off

Pierdere grea pentru Toni Petrea în play-off. Valentin Creţu a suferit o fractură şi va lipsi în următoarele meciuri de la FCSB, cruciale în lupta pentru titlu.
25.04.2022 | 21:40
Un titular de la FCSB a suferit o accidentare grava Pierdere grea pentru Toni Petrea in playoff
Un titular de la FCSB a suferit o accidentare gravă! Pierdere grea pentru Toni Petrea în play-off. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a suferit o pierdere grea înaintea meciului cu Farul Constanţa. Valentin Creţu, titularul postului de fundaş dreapta s-a accidentat la un antrenament şi va fi indisponibil în următoarele săptămâni.

Un titular de la FCSB a suferit o accidentare gravă! Vali Creţu, fractură

Fundaşul în vârstă de 33 de ani a fost unul dintre cei mai buni oameni ai roş-albaştrilor în derby-ul câştigat cu CFR Cluj, însă nu s-a mai regăsit printre jucătorii din lotul FCSB-ului pentru meciul cu Farul Constanţa.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea a declarat înaintea confruntării că Valentin Creţu a suferit o fractură la un deget de la picior, iar această accidentare îl va ţine departe de gazon în următoarele etape:

„Crețu a jucat bine împotriva celor de la CFR, dar din păcate la antrenament acum două zile a suferit o fractură la un deget de la picior. L-a călcat un coleg de-ai lui și la o radiografie făcută ulterior s-a dovedit că e fractură. Două săptămâni cel puțin nu va fi disponibil”, a declarat Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

În locul lui Valentin Creţu, pe postul de fundaş dreapta a fost preferat Ovidiu Popescu, unul dintre fotbaliştii polivalenţi din lotul vicecampioanei. La Cluj, Popescu a jucat la închidere şi a făcut-o foarte bine.

Creţu a bifat 31 de meciuri în acest sezon! Luat în colimator de Gigi Becali: “Ne-a curățat iar”

Valentin Creţu a bifat 31 de meciuri în actuala stagiune. Evoluţiile sale au fost sinusoidale, alternând jocurile bune cu evoluţiile modeste. El a fost titular în toate meciurile de play-off, mai puţin cel cu Voluntari.

ADVERTISEMENT

Fundaşul dreapta a avut o perioadă mai dificilă la începutul anului când a fost luat în colimator de Gigi Becali pentru evoluţia dezamăgitoare din remiza cu FC U Craiova, scor 2-2:

“Ratăm că așa a fost să fie. Eu eram nemulțumit dacă nu juca echipa. Crețu ne-a curățat iar. Chiar am vorbit cu Meme și i-am spus că ne trebuie alt fundaș dreapta, trebuie să găsim altul.

ADVERTISEMENT

Noi ne-am dat două autogoluri, autogol Crețu, autogol Vlad. Nu l-am criticat pe Vlad, e portar valoros, doar că a greșit acum. El se gândea la altceva, dormea. El are momente de-astea când i se fură memoria. Memoria lui, atenția lui se duc în nori. De ce să fiu supărat? Eu sunt supărat când nu joacă echipa”, a spus Becali după meci.

Achim, adus pe postul de fundaş dreapta la FCSB! N-a apucat să debuteze încă

FCSB l-a adus pe postul de fundaş dreapta pe Florin Achim în perioada de mercato din iarnă. Însă, fotbalistul transferat de la Academica Clinceni nu a apucat să bifeze niciun minut pentru roş-albaştrii.

  • 33 de ani are Vali Creţu
  • 750.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeş: 1,50 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: