Fotbal intern

Un titular din naţionala Serbiei s-a accidentat şi “a fugit” în braţele amantei. Galerie Foto

14.10.2018 | 08:51
Un titular din nationala Serbiei sa accidentat si  a fugit in bratele amantei Galerie Foto

Aleksandar Kolarov nu face parte din lotul echipei naţionale a Serbiei pentru meciul pe care sârbii îl vor disputa contra României la Bucureşti, azi, de la ora 16.00, în Grupa 4, Seria C, din Liga Naţiunilor, pe “Arena Naţională”, iar fotbalisttul echipei AS Roma “a fugit” în braţele amantei la Belgrad.

Aleksandar Kolarov a profitat de faptul că nu poate juca în meciurile echipei naţionale a Serbiei din Liga Naţiunilor din cauza accidentării suferite, iar acesta a plecat la Belgrad pentru a participa la concertul ce marca 50 de ani de carieră ai cântăreţului sârb Saban Saulici. La eveniment a participat şi Kristina Mijacevici, femeia alături de care a trăit o scurtă poveste de iubire şi despre care presa din Serbia susţine că încă îl consolează pe fotbalistul Romei. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Aleksandar Kolarov, titular în naţionala Serbiei, “a fugit” în braţele amantei

Kristina Mijacevici, femeia care i-a dăruit un băieţel lui Aleksandar Kolarov, dar pe care fundaşul nu l-a recunoscut
Kristina Mijacevici, femeia care i-a dăruit un băieţel lui Aleksandar Kolarov, dar pe care fundaşul nu l-a recunoscut

Aleksandar Kolarov s-a întâlnit la concertul cântăreţului Saba Saulici cu Kristina Mijacevici, modelul cu care fundaşul Romei are un băiat, Petra, nerecunoscut oficial, dar căruia îi trimite 10.000 de euro lunar. Cei doi şi-au aruncat mai multe priviri în timpul întrâlnirii şi au lăsat de înţeles că au reluat relaţia, deşi fundaşul echipei din Seria A este însurat cu Vesna şi are doi copii, Nikola şi Una, anunţă gsp.

În vârstă de 32 de ani, Aleksandar Kolarov evoluează pentru AS Roma din iulie 2017 şi are un contract valabil până în iunie 2020 cu gruparea din Seria A. Fundaşul a debutat la echipa naţională a Serbiei pe 28 mai 2008 într-un meci amical pierdut în faţa Serbiei, scor 2-1, pe Wolfgang Stark, a bifat 81 de selecţii şi a înscirs 11 goluri. Pe parcursul carierei, Aleksandar Kolarov a mai jucat la echipe precum Manchester City, Lazio, OFK Belgrad, Cukaricki şi Red Star U19. În sezonul 2018 – 2019, fundaşul sârb a bifat 9 jocuri pentru AS Roma şi a înscris două goluri.