News

Un tractor s-a răsturnat într-un râu, în Bacău. Un mort și un rănit în urma accidentului

Un mort și un rănit în județul Bacău, după ce un tractor s-a răsturnat într-un râu. Poliția anunță cercetări în cadrul unui dosar penal privind uciderea din culpă.
06.06.2023 | 15:25
Un tractor sa rasturnat intrun rau in Bacau Un mort si un ranit in urma accidentului
Accident tragic în Bacău: o persoană a murit și o alta este rănită, după ce un tractor a căzut într-un râu. Sursa foto (ilustrativ): agerpres.ro
ADVERTISEMENT

Tragedie produsă marți, 6 iunie, în județul Bacău. Un tractor, cu două persoane la bord, s-a răsturnat în albia unui râu. În urma accidentului a rezultat un mort și un rănit.

Accident tragic în Bacău: o persoană a murit și o alta este rănită, după ce un tractor a căzut într-un râu

Accidentul tragic din estul țării a avut loc la orele după-amiezii. Din primele date, șoferul unui utilaj agricol a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a ajuns cu vehiculul într-un râu. O persoană a decedat.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei locale, pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în orașul Dărmănești, cartier Plopu. Un apel la 112 anunța producerea unui accident rutier. La locul indicat s-a deplasat o autospecială de descarcerare, o ambulanță SAJ și o autospecială cu echipament specific.

Ajunse la fața locului, echipajele ISU au constatat faptul că este vorba despre un utilaj agricol căzut în albia unui rău. În tractor se aflau două persoane, rămase încarcerate, în urma impactului. Echipajele de intervenție au acționat pentru extragerea acestora.

ADVERTISEMENT

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, pentru una dintre victime a fost declarat decesul. ”În urma recunoaşterii, s-a constatat faptul că este vorba despre un utilaj agricol căzut în albia unui râu. În utilajul agricol se aflau două persoane, rămase încarcerate, în urma impactului. Echipajele de intervenţie au acţionat pentru extragerea acestora.

Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de către echipajul medical, pentru una dintre victime a fost declarat decesul“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Ema Tereş, citat de Agerpres. Poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal privind infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT

Alt caz grav la Dărmănești. Copil de 14 ani, în stare gravă după ce s-a electrocutat

În aceeași localitate din zona Moldovei, un alt caz grav s-a produs în urmă cu două zile. Un copil de 14 ani a suferit arsuri pe aproximativ 30% din corp și a fost transferat de urgență la Iași, la Spitalul de copii ”Sf. Maria”.

Acesta s-a electrocutat pe un vagon cu cereale, în stația CFR Dărmănești. Minorul a fost preluat de la fața locului de o ambulanță SMURD de Terapie Intensivă Mobilă și dus inițial la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava. De aici a fost transferat imediat la Iași.

ADVERTISEMENT

Diagnosticul preliminar al medicilor: arsuri pe aproximativ 30% din corp, la nivel de torace, mâini și picioare. Ancheta a scos în evidență că băiatul s-ar fi urcat pe unul dintre vagoane pentru a face o fotografie tip selfie. În acea zonă, linia este încă electrificată.

ADVERTISEMENT
Tags: