News

Un tramvai a luat foc în intersecţia de la Dristor. De unde a pornit incendiul. VIDEO

29.05.2019 | 16:27
Un tramvai a luat foc in intersectia de la Dristor De unde a pornit incendiul VIDEO

Un tramvai a luat foc în intersecția de la Dristor, în București. Conform primelor informații, tramvaiul cuprins de flăcări circula pe linia 19. Un internaut a postat un videoclip pe Facebook în care se poate vedea că din interiorul mijlocului de transport iese fum negru. Focul a fost stins în timp util.

Tramvai în flăcări la Dristor: De la ce a pornit incendiul

Potrivit celor care au fost în tramvai, focul a pornit de la roți și apoi s-a extins. Interiorul a fost cuprins repede de flăcări, însă din fericire toată lumea a reușit să scape cu viață. Călătorii au ieșit repede din tramvai și nu există nicio victimă. Vatmanul și călătorii au folosit stingătoarele din interior pentru a opri incendiul.

Internauții au comentat videclipul postat pe rețeaua de socializare de un cetățean pe nume Ovidiu Virgil-Popescu. Oamenii au început să dea vina pe autorități pentru acest incident neobișnuit în trafic. ”Tramvaiele lui Firea, modelul 2019; Nu ne trebuie tramvaie noi, sunt bune și astea. Mergem cu Domnul înainte, doar avem biserici”, sunt două din comentariile oamenilor.

Dristor, ACUM

Gepostet von Ovidiu-Virgil Popescu am Mittwoch, 29. Mai 2019

Ce trebuie să faci în caz de incendiu, dacă te afli într-un mijloc de transport în comun

Inspectoratul pentru Situații de Urgență recomandă ca în astfel de cazuri oamenii să apeleze numărul unic 112, să ofere date despre incendiu, unde s-a produs și câte persoane sunt în pericol. Este foarte important ca la raportarea incendiului să se ofere o adresă mult mai exactă pentru ca pompierii să poată interveni imediat.

Dacă vă aflați într-un mijloc de transport în comun, nu uitați să folosiți geamurile pe care scrie ”ieșire în caz de urgență”, iar dacă sunteți mai călători în interiorul unui tramvai sau autobuz este indicat să încercați să vă păstrați calmul, căci riscul de accidentare este foarte mare mai ales când mai mulți oameni dau buzna pe uși.

În cazul în care vi se aprinde îmbrăcămintea, este bine să vă puneți pe pământ și să vă rostogoliți. Cea mai proastă idee este să fugiți, căci din cauza vântului flăcările s-ar putea extinde în alte părți ale corpului. Dacă aveți la îndemână stingătoare, folosiți-le imediat.