News

Un tramvai cu însemnele Universității Craiova, implicat într-un accident. Echipajele SMURD au intevenit la fața locului

24.06.2019 | 15:44
Un tramvai cu insemnele Universitatii Craiova implicat intrun accident Echipajele SMURD au intevenit la fata locului

Accident rutier îngrozitor, petrecut în cursul zilei de luni, pe bulevardul Decebal din Craiova, după ce o femeie n-a acordat prioritate tramvaiului cu însemnele echipei de fotbal Universitatea Craiova, provocând astfel o coliziune puternică, în urma căreia trei persoane au fost rănite.

Accident rutier în Craiova. Reacția autorităților

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, echipajele  SMURD s-au deplasat la fața locului, pentru a le acorda îngrijiri medicale vatmanului, pasagerului din tramvai, dar și șoferiței, care a acuzat la rândul său răni ușoare în urma impactului . Medicii au hotărât că nu este nevoie ca persoanele afectate de accident, trei la număr, să fie transportate la spital pentru investigații amănunțite. Femeia care se face vinovată de producerea acestui accident va trebui, însă, vrând-nevrând, să suporte o sancțiune contravențională usturătoare, anunță oamenii legii.

O femeie de 45 de ani, din Craiova, care circula cu un autoturism pe Bulevardul Decebal, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui tramvai. Femeia respectivă urmează să fie sancționată contravențional”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Dolj, pentru lupamea.ro.

Bogdan Vătăjelu s-a întors la Universitatea Craiova. Fundașul stânga a semnat un contract valabil pentru două sezoane
Bogdan Vătăjelu s-a întors la Universitatea Craiova. Fundașul stânga a semnat un contract valabil pentru două sezoane

Oltenii au bifat o revenire importantă

Universitatea Craiova pare mai hotărâtă ca niciodată să atace titilul de campioană în acest sezon. Aflați într-un stagiu de pregătire în Austria, „juveții” trag din greu pentru a atinge vârful de formă la startul noului sezon al Ligii 1. Mai mult decât atât, echipa antrenată de Corneliu Papură a bifat și un transfer important, în persoana lui Bogdan Vătăjelu.

Fundașul stânga în vârstă de 26 de ani se întoarce astfel la formația pentru care a mai jucat în 2014-2017, perioadă în care a strâns aproape 100 de meciuri și a reușit să înscrie 8 goluri. Oltenii au mai încercat să îl repatrieze și în urmă cu un an, însă mutarea nu s-a mai concretizat, deși Vătăjelu și-ar fi dorit să revină în fotbalul românesc.

Eu am rămas în relaţii foarte bune cu oamenii de acolo, mai ales cu patronul echipei, Mihai Rotaru. Au fost ceva discuţii că poate ar avea nevoie de mine, şi cum situaţia mea aici nu e una extraordinar de clară, desigur că am luat ca variantă şi să mă întorc să joc. Dar chiar nu ştiu nimic. Au fost ceva discuţii acum vreo două săptămâni. Acolo deja sunt jucători pe postul ăla, iar Bancu e într-o formă extraordinară.

Am şi vorbit despre chestia asta, deja e o echipă formată şi e mai greu. Dar nu se ştie nimic, pot lua în calcul orice. Eu îmi doresc să joc, asta e clar. Acum nu ştiu dacă o voi face acolo sau voi rămâne aici. Eu ştiu sigur că îmi doresc să joc, pentru că nu mai pot sta în situaţia asta” , spunea Bogdan Vătăjelu, la vremea respectivă.