UPDATE. Patru persoane au fost RĂNITE după ce un tramvai a luat foc în Bucureşti. Circulaţia în zonă este blocată

UPDATE / Două persoane au suferit atacuri de panică, iar alţi patru oameni au acuzat dureri la picioare şi vor fi transportaţi la spital, anunta news.ro...
23.08.2017 | 09:30
UPDATE Patru persoane au fost RANITE dupa ce un tramvai a luat foc in Bucuresti Circulatia in zona este blocata
ADVERTISEMENT

UPDATE / Două persoane au suferit atacuri de panică, iar alţi patru oameni au acuzat dureri la picioare şi vor fi transportaţi la spital, anunta news.ro

“Până la momentul actual, patru persoane acuză dureri la membrele inferioare, posibil entorse. Din informaţiile preliminare, cele patru persoane care au acuzat dureri erau călători şi s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor. La faţa locului se află două autospeciale de stingere, descarcerare şi SMURD. Incendiul a fost lichidat în scurt timp”, a precizat, la rândul său, Adrian Marin de la ISU Bucureşti-Ilfov.

ADVERTISEMENT

El a mai spus că doi dintre pasageri au fost transportaţi la Spitalul Universitar de Urgenţă, iar ceilalţi doi la Spitalul Elias.

“Pentru acordarea primului ajutor, la faţa locului şi pentru transportul la spital au acţionat trei ambulante SMURD şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov”, a adăugat reprezentantul ISU.

ADVERTISEMENT

Potrivit reprezentanţilor Brigăzii Rutiere, a fost întreruptă circulaţia rutieră pe ambele sensuri, poliţiştii recomandând rute ocolitoare.

Un tramvai al liniei 25 a luat foc, miercuri dimineaţă, în zona AFI Cotroceni din Capitală, iar primele informaţii arată că doi oameni au făcut atacuri de panică. La această oră, circulaţia rutieră este blocată în zonă, iar la faţa locului se află mai multe echipaje de pompieri şi ambulanţe.

ADVERTISEMENT

Incidentul s-a produs între staţiile Vasile Milea şi Răzoare. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov a declarat că incendiul se manifesta fără flacără, fiind doar foarte mult fum. La momentul incidentului tramvaiul se afla în mers.

Tramvai foc. “Nu există victime”

Potrivit reprezentanţilor Brigăzii Rutiere, a fost întreruptă circulaţia rutieră pe ambele sensuri, poliţiştii recomandând rute ocolitoare.

ADVERTISEMENT

Adrian Marin, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti – Ilfov: În momentul în care echipajele de pompieri au ajuns la faţa locului nu erau persoane în mijlocul de transport, nu există victime. Existau degajări de fum, de sub garnitura de tramvai. Este vorba de tramvaiul numărul 25. Evenimentul s-a produs la intersecţia bulevardului Vasile Milea cu bulevardul Timişoara.

Ovidiu Munteanu, Brigada Rutieră Bucureşti: Ca şi rute ocolitoare recomandăm zona bulevardului Vasile Milea, spre Podul Eroilor.

sursa digi24.ro

ADVERTISEMENT