Life

Un trapper susține că ar fi fost bătut de un polițist în fața unei secții. Reacția IPJ Cluj

Un trapper susține că ar fi fost bătut de un polițist în fața unei secții din Cluj. Cântărețul a primit un ordin de restricție după ce ar fi hărțuit o tânără. Care a fost reacția IPJ Cluj.
25.06.2022 | 10:36
Un trapper sustine ca ar fi fost batut de un politist in fata unei sectii Reactia IPJ Cluj
Un trapper susține că ar fi fost bătut de un polițist în fața unei secții. Reacția IPJ Cluj. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

MobTrap, un trapper român. susține că a fost bătut de un polițist în fața unei Secții de Poliție din Cluj-Napoca. Pe numele cântărețului fusese emis un ordin de restricție după ce ar fi hărțuit o fată.

Un trapper susține că ar fi fost bătut de un polițist în fața unei secții

Pe numele real Michael Emeka Rosenfeld, cântărețul de trap MobTrap, așa cum este cunoscut, a fost chemat la Secția 4 Colina, din Mănăștur, în data de 22 iunie, pentru a fi audiat. Pe scările secției ar fi fost lovit violent în față cu pumnul, notează stirileprotv.ro.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii l-au anunțat că pe numele lui a fost emis un ordin de restricție după ce artistul ar fi amenințat și hărțuit în mod repetat o tânără în vârstă de 20 de ani.

Trapperul ar fi fost enervat de această veste, potrivit declarațiilor polițiștilor. Acesta ar fi devenit agresiv, le-ar fi aruncat vorbe grele și ar fi vrut să-i lovească pe polițiști. Agenții l-au imobilizat și l-au dus în arest.

ADVERTISEMENT

MobTrap a fost lăsat să plece acasă după 24 de ore. Acesta ar fi ajuns și la UPU înainte să fie plasat în arest.

Cântărețul a povestit, în mediul online, că ar fi fost bătut chiar de către șeful secției de Poliție. Tânărul a postat și o filmare făcută de prietenii săi. În aceasta se poate vedea cum era urcat în ambulanță în fața secției.

ADVERTISEMENT

„Share sa vadă toată țara cum fac gaborii abuz de putere!!!”, a scris el pe rețelele sociale, în dreptul filmării.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de MobTrap (@mobfivebilliondolllars)

Deocamdată, trapperul nu a depus plângere împotriva polițiștilor care l-ar fi agresat. Procurorii cercetează un posibil ultraj împotriva agenților. IPJ a deschis o anchetă internă pentru a verifica dacă oamenii legii au procedat corect sau nu.

ADVERTISEMENT

Michael Emeka Rosenfeld este cunoscut în mediul online sub numele MobTrap. În vârstă de 19 ani, tânărul este un cântăreț de trap român, fiind originar din Nigeria.

Printre melodiile sale cunoscute se numără „L-am văzut” și „5 miliarde”. Melodiile sale au sute de mii de vizualizări pe YouTube. Și-a lansat prima melodie la începutul anului 2020.

Care a fost reacția IPJ Cluj

IPJ a lansat un comunicat cu privire la presupusul incident petrecut acum câteva zile.

„La data de 22 iunie a.c., o tânără în vârstă de 20 de ani, din județul Cluj a sesizat Poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție, cu privire la faptul că la data de 23 martie a.c., un tănăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Cluj-Napoca, i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, prin intermediul unei înregistrări video postate pe platformele de socializare.

Ulterior, la data de 17 iunie a.c., în timp ce se afla în prezența mai multor persoane, în zona unei baze sportive din cartierul Mănăștur, ar fi fost amenințată din nou de cel în cauză cu acte de violență, provocându-i acesteia o stare de teamă.

Totodată, tânăra a reclamat faptul că a fost intimidată și amenințată cu moartea, prin intermediul unui mesaj trimis de cel în cauză unei cunoștințe comune, pentru a nu sesiza poliția despre situația de fapt.

În cauză, polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca au demarat cercetările, context în care s-a emis un ordin de protecție provizoriu, aspect care a condus la invitarea la sediul unității de poliție a tânărului de 19 ani, în scopul informării asupra prevederilor și măsurilor dispuse.

Aflat la sediul secției de poliție, tânărul ar fi adresat injurii și amenințări cu acte de violență agenților de poliție și instituției, context în care a fost îndrumat să manifeste un comportament civilizat. Acesta ar fi devenit agresiv, polițiștii procedând astfel la imobilizarea lui.

Au fost demarate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare în formă continuată și influențarea declarațiilor, fiind dispusă reținerea pentru 24 de ore a celui în cauză.

Unitatea de parchet competentă a fost informată cu privire la amenințările cu moartea și intențiile de distrugere a bunurilor instituției adresate de cel în cauză polițiștilor, în vederea analizării existenței sau inexistenței elementelor constitutive ale infracțiunii de ultraj.”, se arată în comunicatul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

ADVERTISEMENT