Un tren a lovit o mașină în Cluj. Traficul feroviar este blocat pe ruta Cluj Napoca – Gherla

Daniel Șuta   
în HotNews
20/08/2019, 16:55
Un tren a lovit o mașină în Cluj. Traficul feroviar este blocat pe ruta Cluj Napoca – Gherla
Un tren a lovit o mașină în județul Cluj. Sursa foto: ISU Cluj

Un tren a lovit o mașină în județul Cluj, pe ruta feroviară Cluj Napoca – Gherla. Reprezentanții Centrului Infotrafic din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au declarat că traficul feroviar este blocat pe respectiva cale ferată. O persoană a fost încarcerată în urma acestui accident, informează autoritățile.

Un tren a lovit o mașină în comuna Jucu din Cluj: Victima, încarcerată

Un tren Regio 4110 a lovit un autoturism în această după amiază în Cluj. Pe magistrala CFR 400, pe raza localității Jucu, traficul feroviar este blocat în aceste momente, transmit polițiștii.

„Pe magistrala de cale ferată 400 Cluj Napoca – Gherla, la kilometrul feroviar 5+750 de metri, pe raza localităţii Jucu (judeţul Cluj), la o trecere la nivel cu calea ferată, trenul Regio 4110, care se deplasează pe ruta Cluj Napoca – Sighetu Marmaţiei, a lovit un autoturism. O persoană este încarcerată. Circulaţia feroviară este întreruptă”, transmite Centrul Infotrafic.

accident tren mașină cluj
Accidentul s-a produs în comuna Jucu. Sursa foto: Google Maps

Trafic feroviar blocat și în județul Dolj

Traficul feroviar este blocat și în județul Dolj: „Traficul feroviar pe secţia de cale ferată 912 este întrerupt între staţiile CF Sălcuţa şi Segarcea (judeţul Dolj), după ce locomotiva trenului marfar 93860, care se deplasează pe relaţia Craiova – Calafat, s-a defectat în linie curentă. Din acest motiv, două trenuri de călători şi-au întrerupt deplasarea, fiind oprite în staţii”.

 

Închide ×