News

Un tren a luat foc la o stație CFR din Câmpulung Muscel. Călătorii s-au autoevacuat

16.04.2020 | 10:05
Un tren a luat foc la o statie CFR din Campulung Muscel Calatorii sau autoevacuat
ADVERTISEMENT

Un tren a luat foc la o stație CFR din Câmpulung Muscel. Din fericire, nu au existat victime, iar toți călătorii aflați la bord au reușit să se autoevacueze.

Un tren a luat foc la o stație CFR din Câmpulung Muscel. Călătorii s-au autoevacuat

În cursul serii de miercuri, 15 aprilie, un incendiu a izbucnit la un tren de călători aflat în apropierea staţiei CFR din Municipiul Câmpulung, anunță Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.

ADVERTISEMENT

Echipele de intervenție au constatat că trenul automotor a fost oprit la aproximativ 100 de metri de staţie. Pentru stingerea incendiului a fost nevoie de o autospecială de la detaşamentul de pompieri din Câmpulung Muscel şi angajaţi ai CFR.

Potrivit site-ului TopArgeș, nu s-au înregistrat victime, toţi cei șase pasageri aflaţi în tren reuşind să se autoevalueze, fără ca incendiul să îi afecteze în vreun fel.

ADVERTISEMENT

CFR Călători, măsuri stricte luate în contextul pandemiei Covid-19

În toată această perioadă, Compania CFR Călători a anunțat reglementări în condiţiile de circulație impuse prin Ordonanțele Militare și prin instituirea stării de urgenţă, pentru prevenirea răspândirii infecției cu COVID 19.

În această perioadă, compania de stat asigură deplasările atât pentru navetă, cât și cele inter-regionale cu respectarea măsurilor adoptate de autoritățile abilitate.

ADVERTISEMENT

Cetățenii care trebuie neapărat să călătorească în această perioadă trebuie să respecte toate prevederile Ordonanțelor, dar și regulile de comportament și igienă impuse de Ministerul Sănătății.

CFR Călători a anunțat că a suplimentat și suplimentează capacitatea de transport cu vagoane clasă, iar pe perioada sărbătorilor pascale si pentru vagoane de dormit și cușetă, pentru a asigura mai mult spațiu între călători și pentru evitarea aglomerării trenurilor.

ADVERTISEMENT

Tot pentru siguranța și sănătatea călătorilor, se recomandă cumpărarea online de bilete de tren pentru a evita manipularea banilor în numerar. Este indicată efectuarea plății la ghișeu cu card bancar sau telefon în punctele de vânzare unde este posibil acest lucru și respectarea unei distanțe de minim de 2 m între călători la ghișeele caselor de bilete/ birouri de informații.

ADVERTISEMENT
Tags: